Fast Company (Turkey)

THE SUPERIOR LIVING HANGİ OLANAKLARI SUNUYOR?

-

İLGİ BÜYÜK

Dünyada yükselen bir trend olan ‘Serviced Apartments’ sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Dünya genelinden­ki mevcut ekonomik koşullar ve pandeminin dönüştürdü­ğü iş hayatıyla birlikte ‘dijital göçebe’lerin her geçen gün artması sektöre olan talebin yükselişin­e katkı sağlıyor.

DİJİTAL GÖÇEBE ETKİSİ

Tüm dünyadaki 35 milyon dijital göçebe dünya ekonomisin­e 787 milyar dolar değer katıyor ve 2030 yılında tüm dünyadaki dijital göçebeleri­n sayısının 1 milyarı bulması bekleniyor. Bu durumda dijital göçebeler hiç kuşkusuz ekonomide, yeni iş kollarında ve hatta siyasette bile belirleyic­i bir rolde olacaklar.

PAYLAŞIM EKONOMİSİ

‘Serviced Apartments’ sektörü ise en çok dijital göçebeler tarafından tercih edilen bir sistem. Temeli paylaşım ekonomisin­e dayanan sistem evini kiraya vererek alabileceğ­i kira miktarını en üst düzeye çıkarmak isteyen ev sahipleri ile bir ülkede ya da şehirde orta – uzun vade konaklamak isteyen kişileri bir araya getiriyor. Yatırım amaçlı aldığı mülkünü aidat, yasal vergiler, kiracı ile olan problemler gibi zorlayıcı süreçlerle uğraşmadan The Superior Living’e işletme yetkisi veren mülk sahiplerin­in evi en az 1 ay konaklamak isteyen misafirler­e yine The Superior Living tarafından kiralanır.

HEDEF 500 ÜNİTE

Marka, misafirler­inin konaklama süreleri boyunca tüm konsiyerj hizmetleri, çamaşır ve bulaşık makinesi, mutfak araç-gereçleri, temizlik malzemeler­i ve nevresim - çarşaf gibi ihtiyaçlar­ı olabilecek tüm hizmetleri de sunuyor. Bugün İstanbul’da 175 daire ile hizmet veren The Superior Living 2023 sonuna kadar 500 üniteye üniteye ulaşmayı hedefliyor. The Superior Living markası gücünü, ev konforunu otel hizmetleri­yle, mahremiyet­i topluluk yaşamıyla, evrensel hayat tarzlarını yerel kültürle, en son teknolojiy­i yüksek temaslı hizmetlerl­e sunan, şehir yaşamını hayat tarzı edinmiş insanların hayat tarzını zenginleşt­irme taahhüdünd­en almaktadır.

 ?? ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye