Fortune (Turkey)

ALIÇELIK PAZARLAMA A.4.'YE ENERJI VERINILILI­OI DANI4MANLI­K 4IFIKETI STATOSO

-

Arcelik Pazariama Enerji ye Tabit Kaynaklar Bakanligi tarafindan verilen ye Turkiye genelinde cok az sirketin eide edebildigi Enerji Verimlilig­i Danismanli­gi (EVD) sertifikas­ini, Enerji Verimlilig­i ve cevre Dairesi Baskani Oguz Galician teslim aldi. Sirket boylece AVM, otel, kamu binasi, okul, hastane, belediye binalan, stadyum, depo gibi yapilara hizmet verebilece­k.

Arcelik Pazarlama A$., Enegi ye Tabii Kaynaklar Bakanligin­in vermin oldugu Enerji Verimlilig­i Danismanli­k $irketi (EVD) statLisuni­i almaya hak kazandi. EVD sertifikas­i, Arcelik Pazarlama A$.'ye Enerji Verimlilig­i ye cevre Dairesi Baskani Oguz Can tarafindan takdim edildi. EVD sertifikas­i Enerji Bakanligi tarafindan sadece kritertere uygun sirkettere veriliyor. Sertifikay­i alma surecinde Arcelik Pazarlama A.$., on kosul olarak sunulan 12 farkli olcum aletini bu konunun uzmani global markalarda­n temin ederek, TOWN (Turk Akreditasy­on Kurumu) onayli laboratuva­rlarda kalibre ettirdi.

Sirket, hem olcom aleti satin alimi, kalibre ettirilmes­i hem de Arcelik Pazarlama A.$. biinyesind­eki y calisanin 2 farkli egitime girip 2 farkli sinavda basanli olarak sertifikal­anni almalan sonucunda, yani tam 11 aylik calismayla, "Ticari ye Hizmet Binasi" kategorisi­nde "Enerji Verimlilig­i Danismae sirket Onvanina sahip oldu.

Arcelik Pazarlama A.$. bu sertifika ile ofis, AVM, otel, kamu binasi, okul, hastane, belediye binalan, stadyum, depo gibi ticari binalara ve hizmet binalarina, enerji et6d6niin yapilmasi, verimlilik artinci probe hazirlama ve uygulama, enerji y6netimi danismanli­gi ve enerji performans sozlesmele­rinin yapilmasi konusunda hizmet verebilece­k.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye