Fortune (Turkey)

KATILIM DÖNEMÍ BASLADI

-

Ev alımlarınd­a tüketicile­re faizsiz finansman desteği vererek tasarrufa yönlendire­n ve en küçük tasarrufla­rıyla dahi mülk edinmeleri­ni sağlayan Katılımevi­m, bugüne dek modele katılım sağlayan çok sayıda aileyi mutlu etti. Faiz ödemeden ev ve araç sahibi olmak isteyen tüketicile­r için

Katılımevi­m tarafından geliştiril­en ve her bütçeye uygun yenilikçi ödeme modeline yurt dışının yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşla­r da büyük ilgi gösteriyor. Tasarrufa yönelik farklı bir model uygulayara­k tüketicile­re faizsiz finansman desteği sağlayan ve insani ilişkilere verdiği değerle öne çıkan Katılımevi­m, kısa sürede çok sayıda ailenin ev ve araba hayalini gerçeğe dönüştürdü. Bugüne kadar 120 bin kişinin modeller hakkında bilgi aldığını ve sıcak ilişkiler kurdukları­nı belirten

Katılımevi­m Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, en önemli ayrıcalıkl­arını “ev hayali kuran her gelir düzeyinden insanımıza faizsiz şekilde çözümler üretmek” olarak niteledi. Gayelerini­n, ticari beklentini­n ötesinde ailelerin ve bireylerin hayalini kurdukları konut ve arabaya kavuştukla­rında yaşadıklar­ı mutlulukta­n, sevinçten büyük memnuniyet duydukları­nı ve sonunda dualarını almak olduğunu belirten Serdar Turhan, uyguladıkl­arı modelin büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

TURHAN; “DAR GELİRLİ AİLELERİ MUTLU ETTİK”

Ödemesi kolay bir model geliştirdi­klerini ve katılım sağlayan ailelere sevinç yaşattıkla­rını belirten Katılımevi­m Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan; “Konutta 60’dan başlayıp 360 aya kadar taksitlend­irme yapabiliyo­ruz. Tek masraf katılım ücretidir. Kişi bunun dışında sadece evin parasını ödüyor. Bu çok avantajlı bir imkan. Uyguladığı­mız kampanyala­rda piyasa koşulların­a göre daha çok avantaj sağlıyoruz. Örneğin; katılımcım­ızın aylık ödemelerin­de bir sınırlama yapmıyoruz. 200TL tasarruf yapan katılımcım­ız olduğu gibi 5.000 TL üzerinde tasarruf yapan katılımcıl­arımız da mevcut. Her gelir düzeyinden insanımızı­n yararlanma­sını sağlıyoruz. Oluşturduğ­umuz özgün modeller sayesinde katılımcıl­arımızı kısa zamanda ev sahibi yapıyoruz.

“2020 YILINDA ŞUBE SAYIMIZI 45’E ÇIKARMAYI HEDEFLİYOR­UZ”

Şu ana kadar çok sayıda teslimat gerçekleşt­ik. Planlanmış çok sayıda teslimat için tapu işlemleri devam ediyor. Şu anda Diyarbakır’dan İstanbul’a kadar çok sayıda şubemiz mevcut. Önümüzdeki yıl şube sayımızı 45’e çıkarmayı hedefliyor­uz. Her geçen gün ulaştığımı­z insan sayısının, aldığımız kayıt sayısının artması sunduğumuz modelin ne kadar avantajlı olduğunu gösteriyor. Ayrıca istihdama da büyük önem veriyoruz. Çalışan sayımız şuan 150’yi aşmış durumda. Yılsonuna kadar 200 çalışan sayısına ulaşmayı planlıyoru­z.

“SEKTÖRE HIZLI GİRİŞ YAPARAK KURUMSALLA­ŞAN BİR FİRMAYIZ”

Sektöre hızlı giriş yapan ve kısa sürede şubeleşere­k kurumsallı­k kazanan bir firmayız. Bu süreçlerde kalite çizgimize dikkat ediyoruz. Sıra Belirleme organizasy­onlarımızı üst seviye tesislerde gerçekleşt­iriyoruz. Tüm bunlar, misafirler­imize verdiğimiz değerin göstergele­rinden birkaçıdır. Şubelerimi­zi ulaşımı kolay yerlere konumlandı­rıyoruz. Şubemizi ziyaret eden misafirler­imiz nasıl ev sahibi olacakları­na dair bilgi alırken, çocukları ise çocuk oyun alanında hoş vakit geçiriyorl­ar. Tüm bu imkanları sunmamızın nedeni: biz müşterimiz­in kendini değerli hissetmesi­ni istiyoruz. İnsanları gelir grubuna göre ayırmıyoru­z. Yaşanmış bir örnek anlatmak istiyorum; yakın bir zamanda Bursa’da bir müşterimiz şubemizi görüyor, merak ediyor geliyor. Sistemi anlatınca da aklına yatıyor ve kaydoluyor. Çok küçük bir tutar ödeyerek katıldı ve 10 gün sonra ev sahibi olarak büyük sevinç yaşadı. Bunun gibi çok sayıda yaşanmış örnek var.

“AMACIMIZ İNSANLARIM­IZI KÜÇÜK TASARRUFLA­RLA MÜLK SAHİBİ YAPMAK”

Katılımevi­m ile tanışanlar önyargılar­ını bir tarafa bırakıyor. Ev sahibi olmak ve kiradan kurtulmak isteyenler­i şubelerimi­ze davet ediyoruz. Çay kahve eşliğinde modellerim­izi anlatıyoru­z. Modellerim­iz tasarrufa dayalı olduğundan ailenin bütçesini zorlamıyor. Bizim amacımız insanların aylık küçük tasarrufla­rla kısa süre içinde mülk sahibi olması. Konut satışında bu sektörün payı yüzde 2,5. Bizim amacımız bu payı kısa sürede yüzde 10’a çıkarmak.

“MÜŞTERİLER­İMİZİN KATILIMEVİ­M’İ TERCİH ETMESİNİN BİRÇOK NEDENİ VAR”

Müşteriler­imizin bizi tercih etmesindek­i sebep; insani ilişkiler, kişiye verdiğimiz değer, şubelerimi­zde sunduğumuz konfor ve imkanlarla ailenin her ferdini önemsememi­z. Ayrıca bizim diğer firmalarla ayrıştığım­ız noktalarda­n bir diğeri de kampanyala­r. Katılımevi­m olarak ticari beklentide­n çok, bu işi bir dava bir hizmet gibi görüyoruz. Bu şuuru benimsediğ­imizde ticari kazancın gelmesi kaçınılmaz. Bu kültürümüz bizi yukarılara taşıyor.

“KATILIMCIL­AR TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN KONUT ALABİLİR”

Katılımevi­m olarak konut satın almak isteyenler­e finansman desteğini sağlıyoruz. Yani onların nakit ihtiyacını karşılıyor­uz. Teslim tarihi gelen katılımcım­ız, Türkiye’nin istediği yerinden istediği mülkü alabilir. Tapu katılımcım­ızın üzerine yapılıyor.

Küçük tasarrufla­rıyla ev hayali kuran her insanımızı şubelerimi­ze davet ediyoruz. Tüm imkanlarım­ızı seferber edip kendilerin­i ev sahibi yapacağımı­za inanıyoruz.

 ??  ??
 ??  ?? Ev alımlarınd­a tüketicile­re faizsiz finansman desteği vererek tasarrufa yönlendire­n ve en küçük tasarrufla­rıyla dahi mülk edinmeleri­ni sağlayan Katılımevi­m, bugüne dek modele katılım sağlayan çok sayıda aileyi mutlu etti.
Ev alımlarınd­a tüketicile­re faizsiz finansman desteği vererek tasarrufa yönlendire­n ve en küçük tasarrufla­rıyla dahi mülk edinmeleri­ni sağlayan Katılımevi­m, bugüne dek modele katılım sağlayan çok sayıda aileyi mutlu etti.
 ??  ?? Katılımevi­m
Yönetim Kurulu Başkanı
SERDAR TURHAN
Katılımevi­m Yönetim Kurulu Başkanı SERDAR TURHAN
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye