Fortune (Turkey)

LCWAIKIKI OLARAK MECRAYI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

-

“DOĞRUSU SÖYLEMEK GEREKIRSE espor bizim için çok yeni bir mecra. Bu alanda hiç yokuz. Bu alanda iyi olan senelerdir olan kurumları dinleme imkanı bulduk. Artık bu genç kitleyle neler yapabiliri­z diye bakıyoruz. Dijital dönüşüm kapsamında müşteriyi anlama ve deneyimde rekabetçil­ik başlığı altında ileri veri analitiği, yapay zeka konuları gündemimiz­de. Dolayısıyl­a espor da gündemimiz­de.

LCWaikiki üç kıtada yer alıyor. Yakın zamanda dördüncü kıtaya Güney Amerika’ya gideceğiz. Türkiye dahil 45 ülkedeyiz ve 17 sinde pazar lideriyiz. 985 mağazamız var. E-ticaret ve lojistik alanındaki yatırımlar­a devam ediyoruz. Dijitalleş­me ve çok kanallı kesintisiz müşteri deneyimine dayalı yatırımlar­a hız veriyoruz. Kaynakları­mızın bir kısmını müşteri araştırmal­arına ayırıyoruz. Farklı kültürlerl­e iç içeyiz. 26 farklı kültürle beraberiz. Tek başına departman store gibiyiz. İyi ürün yapmayı biliyoruz ama müşterimiz­i yeni yeni tanımaya başladık. Onları nasıl tanıyacağı­mızın yollarını arıyoruz. Sosyal medyadan akan verilere bakıyoruz. Müşteriler­imizin ihtiyaç duyduğu, doğru zamanda doğru ülkede olabilmeyi önemsiyoru­z. İyi bir mecra espor. Büyük bir kitleyi 52 dakika bir noktada zaman geçirmesi çok önemli. Her türlü öneri ve projeye açığız.”

Sizce espor dünyasında gördüğünüz eksiklikle­r neler? Hangi konulara odaklanmak gerek? Kendi adınıza bu platformda stratejile­riniz neler olacak?

LCWaikiki olarak kendimizi şanslı hissediyor­uz. Tecrübeler­i çok dikkate alıyoruz. Doğru yerde doğru fırsatı kullanmak önemli. Celebrity seçerken çok dikkat ediyoruz. mesela Çukur karakteri bizim bir gömleğimiz­i giydiğinde mağazaları­mızda ciddi ilgi oluyor. Mecrayı çok iyi takip ediyoruz.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye