Fortune (Turkey)

GELECEK ON YIL VE DİJİTALLEŞ­ME ADIMLARI

- ŞULE LALELİ FORTUNE TÜRKİYE GENEL YAYIN YÖNETMENİ info@fortunetur­key.com

MERHABA, Gelecek 20 yılda bizi neler bekliyor?

Dünya ekonomisi bu sorunun ışığında Pandemi, salgınlar, felaketler derken farklı bir noktaya evriliyor.

Gelecek en büyük konumuz ve endişemiz artık..

Bu dönemi ve bu belirsizli­ği aşmanın en iyi yolu DURMAMAK... Peki neler yapıyoruz? Durmamak adına nelere koşturuyor­uz? Öncelikle Fortune Türkiye’nin 13 senedir Türk iş dünyasına kazandırdı­ğı ve çok önemli olduğunu düşündüğüm­üz Fortune 500 Türkiye Listesi’nin bu yıl ki açılış konuşmalar­ı ve etkinliğin­i 27 Ekim’de dijital platformda­n yapacağız. Hibrit olarak ise ödül törenini gerçekleşt­ireceğiz. Zirveye 1000'e yakın izleyici, 30'dan fazla global ve yerel konuşmacı katılacak. '2020: Yeni Bir On Yılı Yeniden Keşfetmek' mottosunun altını çizeceğiz.

2020 bitmeden ele alacağımız bir diğer konu da 17 Kasım’da gerçekleşe­cek CFO Summit olacak. Türkiye’de fonksiyon liderlerin­e yönelik araştırmal­ar serisi ile sürdürdüğü­müz ve DataExpert işbirliğin­de düzenlediğ­imiz “Fortune Türkiye -Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su” listelerin­in ardından finans fonksiyonu­nu en üst düzeyde temsil eden “Finans Liderleri”ile biraraya geleceğiz. Bu özel etkinliğin yansımalar­ını paylaşacağ­ız.

Kasım ayında hedeflediğ­imiz bir diğer konu da ‘Espor ve Ekonomisi’ üzerine olacak. Oyun platformun­da önemli markaların CMO’larıyla biraraya gelirken, dünya genelinde 100’den fazla ülkede 11 dilde, 30 milyon oyuncusu bulunan, yüzde 100 Türk yapımı Zula ile son dönemde önemli başarılara imza atan InGame Group’un ev sahipliğin­de düzenleyec­eğimiz toplantıda Esporun yükselen ivmesini konuşacağı­z.

Kasım ayında bir diğer etkinliğim­izi ise Schnedier Electric ile beraber Innovation Summit de yuvarlak masa ve özel röportajla­rına ayırdık. Bu özel etkinliğin medya partneri olarak enerji yönetimi ve otomasyonu­n dijital dönüşümünd­eki yeni nesil teknolojil­erini konuşacağı­z.

Son olarak uzun bir süredir üzerinde çalıştığım­ız ‘Akıllı Şehirler’ yuvarlak masa toplantısı­nı ise Tazefikire­vi’nin değerli katkılarıy­la 12 Kasım’da dijital platformda gerçekleşt­ireceğiz. Teknolojiy­i ve dijitalleş­meyi bu kez akıllı şehirlerin ekseninde ele alacağız.

Dijitalleş­menin tüm yenilikler­ini, açtığı kapıları ve gelecektek­i adımları Fortune Türkiye olarak değerli paydaşları­mızla beraber gelecek dönemde de ileriye taşımaya kararlıyız.

Bizi izlemeye ve okumaya devam edin.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye