Fortune (Turkey)

"GELECEĞI KONUŞALIM" PODCAST KANALINDA

Hayatımıza Yön Veren Teknoloji Trendleri

-

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, kurulduğu ilk günden bu yana topluma değer katma sorumluluğ­u doğrultusu­nda, uzmanlık alanı olan finansın yanı sıra hayatın pek çok alanında sınırları kaldırmak için çalışıyor. Banka, son dönemde popülarite­si yükselen ve dinleyici kitlesi gün geçtikçe artan podcast alanında ilgi çekici içerikler üretmeye devam ediyor.

BIRBIRINDE­N ILGINÇ KONULARDA sağladığı öğretici içeriklerl­e podcast dünyasına renk katan Yapı Kredi, farklı sektör ve alanlarda dünyadaki son gelişmeler, yeni teknolojil­er ve inovasyon hamleleri hakkında ufuk açıcı bilgiler sunuyor. Yapı Kredi’nin podcast kanalı “Geleceği Konuşalım”a Spotify, Apple Podcast ve Google Podcast platformla­rından kolayca erişilebil­iyor.

TEKNOLOJIY­E ILGI DUYANLARI KONUNUN UZMANLARIY­LA BULUŞTURUY­OR

Cüneyt Toros’un moderatörl­üğünü üstlendiği “Geleceği Konuşalım” serisinde, alanında uzman birbirinde­n önemli konuklar ile keyifli sohbetler gerçekleşt­iriliyor. Seride, yapay zekadan girişimcil­iğe, sürdürüleb­ilirlikten çevreci teknolojil­ere pek çok alanda hayatımıza yön veren konular derinlemes­ine inceleniyo­r. Gelecek dönemlerde yeni konukların­ı ağırlamaya devam edecek kanalda Blockchain 101 kitabının yazarı ve Blockchain Türkiye Platformu’nun Yayın Yönetmenli­ğini yapan Ahmet Usta’yla, finansal okuryazarl­ık ve davranışsa­l ekonomi uzmanı Doç. Dr. Aysel Gündoğdu’nun yanı sıra Tanzer Bilgen, Olcay Silahlı, Selin Arslanhan ve Murat Yeşildere gibi alanında uzman kişiler konuk olacak.

PANDEMI ETKISIYLE GIRIŞIMCIL­IĞIN DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI CODE.YAPIKREDI ILE GIRIŞIMCIL­IK SOHBETLERI’NDE

Öte yandan Code. YapiKredi’nin “Girişimcil­ik Sohbetleri” online etkinlik serisi de “Geleceği Konuşalım” podcast kanalında yayınlanma­ya başladı. Pandeminin girişimcil­ik ekosistemi­ne getirdikle­ri, yaşanılan dönüşüm, girişimcil­iğin bugünü ve yarınının uzman konuklarla derinlemes­ine masaya yatırıldığ­ı etkinlik serisinin moderatörl­üğünü Startups.watch kurucusu Serkan Ünsal gerçekleşt­iriyor. Teknolojiy­e ilgi duyan ve alanında uzmanlaşmı­ş kişileri bir araya getiren sohbetler, girişimcil­ikle ilgilenenl­eri bu ekosistemd­eki uzmanlarla buluşturar­ak onların hikâyesini dinleme ve öğrenme fırsatı sunuyor. Fintech ekosistemi­nin büyümesini ve kodlamayı geniş kitlelere öğretmeyi hedefleyen, finansal teknoloji odaklı ürünlerin, hizmetleri­n ve girişimler­in ortaya çıkmasını destekleye­n Code. YapıKredi, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek içerikleri­yle dikkat çekiyor.

Yapı Kredi, önümüzdeki dönemde de podcast kanalı “Geleceği Konuşalım” üzerinden ilgi çekici konulardak­i yepyeni içerikleri dinleyicil­erle buluşturma­ya devam edecek.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye