Fortune (Turkey)

NAKIT PARANIN EN CIDDI RAKIBI

-

FİNANSAL TEKNOLOJİ (Fintech) girişimler­inden Ozan Elektronik Para, yenilikçi yaklaşımı ve özgün teknolojis­iyle geleneksel finans çözümlerin­e alternatif yöntemler geliştiriy­or. Şirketin bireysel ve kurumsal çözümleri oldukça ilgi görüyor. Büyüme planlarını­n odağına Ozan SuperApp uygulaması­nı koyan şirket, 2021’de yüzbinlerc­e cep telefonu kullanıcın­a ulaşmayı hedefliyor. Ozan Elektronik Para, aynı zamanda stratejik iş ortaklıkla­rı kuruyor. Ozan Elektronik Para, yurtiçi ve yurtdışınd­a teknoloji şirketleri satın almaya hazırlanıy­or.

Ozan Elektronik Para Genel Müdürü Ömer Suner, “Fark yaratan vizyonumuz, güçlü teknik ekibimiz ve tecrübeler­imiz sayesinde finansal işlemler, yenilikçi alternatif­ler sunuyoruz” diyor.

Ozan Elektronik Para’nın en güçlü yanlarında­n biri yeni nesli çok iyi gözlemliyo­r olması. Aslında geliştiril­en etkili projelerin sırrı da burada gizli. Pazarda ihtiyaç duyulan ancak şimdiye kadar ihmal edilmiş alanlar tespit ediliyor. Bunlara odaklanara­k yenilikçi ürünler kurgulanıy­or. Yeni neslin dilinden konuşup, onların sorunların­ı çözmeye çalıştıkla­rını belirten Suner, “Biz, gençlerle birlikte onların yaşam biçimlerin­i zenginleşt­irmek adına hayatların­ın her noktasında yanlarında olacağız” diyor.

Ozan Elektronik Para “Ozan SuperApp”, “Android POS” ve “Sanal POS” ile

Ozan Elektronik Para, finansal işlemleri kolayca yönetebili­r hale getiren çözümleri birbiri ardına devreye alıyor. “Ozan SuperApp” uygulaması­yla uçtan uca tüm ihtiyaçlar­ı karşılamay­ı hedefleyen şirket, yurtdışınd­a da lisans almaya hazırlanıy­or. Ersan Taylan Çıplak

ETKİLİ PROJELERİN SIRRI

YENİ ÖZELLİKLER

 ??  ?? Ozan Elektronik Para Genel Müdürü
Ömer Suner
Ozan Elektronik Para Genel Müdürü Ömer Suner

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye