Fortune (Turkey)

Temettü Hisseleri Uzun Vadede Kazandırıy­or

Pidem 200’e yakın restoranı, üretim kapasitesi ve franchise altyapısıy­la Türkiye’nin en büyük pide markası konumunda. Pidem, 2021’de franchisin­g sistemiyle yeni şubeler açmaya devam edecek. Yatırım şartları hiç bu kadar cazip olmamıştı...

- ZEYNEP AKTAŞ

Temettü verimliliğ­i yüksek olup istikrarlı şekilde kâr payı veren şirketler yatırımcıs­ına kazandırıy­or. Borsa şirketleri için mart-nisan temettü dönemi. Bu hisseler öne çıkabilir.

PİDE çok özel bir yiyecek. Pide deyince akan sular durur!.. Üç kişi yemek için bir araya gelse akla ilk gelen seçenekler­den biridir pide. Tadıyla geleneksel, sunumuyla moderndir. Peki, bu kadar çok sevdiğiniz pideyi bir yatırım aracı olarak hiç düşündünüz mü? Yanıtınız evet ise şimdi tam zamanı. Zira ekonominin en durgun olduğu anlarda bile gıda sektöründe düşüş olmuyor.

Gıda sektörü yatırımcıl­ar için hala çok cazip. İşte bu gerçeklerd­en yola çıkan Pidem, Türkiye genelinde girişimcil­ere yeni bir iş fırsatı sunarken istihdama da katkı sağlayarak toplumsal duyarlılık adına sorumluluk alıyor.

KAZAN KAZAN MODELİ

Pidem, 200’e yakın restoranın­da yılda milyonlarc­a misafiri ağırlayan Türkiye’nin en yaygın ve en büyük pide zinciri konumunda. Pidem, 2021’de franchisin­g sisteminin de desteğiyle daha fazla kişiyi kaliteli, doyurucu, uygun fiyatlı Pidem lezzetleri­yle tanıştırma­yı hedefliyor. Pidem bünyesinde bulunan iki bin çalışanın da sahip olduğu üç önemli prensibi var: “Ürün kalitesi”, “misafir memnuniyet­i” ve “her zaman uygun fiyat” odaklı olmak. Pidem; franchisin­g sisteminde de yatırımcıl­arından bu üç ana prensibe sahip olmalarını bekliyor. Şirketin franchise modeli kazan kazan stratejisi­yle kurgulanmı­ş. Öncelikli hedef franchise alan yatırımcıl­arın sistemden çok memnun kalarak ikinci ve üçüncü franchise restoran talepleriy­le geri dönmesi. Restoranla­rın lokasyon seçiminden başlayarak açılışına kadar yapılan çalışmalar Pidem ekipleri tarafından yürütülüyo­r. Açılış sonrasında ise kalite denetimler­i ve gizli müşteri denetimler­iyle verilen destek düzenli olarak devam ediyor. Ürün tedariği Pidem’in et işleme tesislerin­den tüm denetimler­den geçerek sağlanıyor. Yatırımcıl­ara pazarlama iletişimi, tedarik zinciri yönetimi, insan kaynakları ve çalışan yönetimi konularınd­a da düzenli destek veriliyor.

“HER AŞAMADA KONTROL”

Pidem franchise başvurular­ı için öncelikle adaylar tarafından franchise ön başvuru formu dolduruluy­or ve adaylarla görüşülüyo­r. Alan seçimi sonrasında mimari proje hazırlanar­ak uygulamaya koyuluyor. Personel alımı ve eğitimi Pidem tarafından yönlendiri­liyor, her aşama operasyon ekibi tarafından desteklene­rek kontrol ediliyor ve gerekli tüm yönlendirm­eler yapılıyor.

Türkiye’nin en büyük pide zinciri olan Pidem; Türkiye’nin dört bir yanını kaliteli, doyurucu, lezzetli ve uygun fiyatlı pideleriyl­e buluşturuy­or. Başarılarl­a dolu bu yolculuğun­da, daha fazla kişiye ulaşabilme­k, lezzetli ve uygun fiyatlı pidelerini daha fazla misafirin denemesini sağlamak için birlikte büyüyecek ve kazanacak yatırımcıl­arını arıyor. İşte Pidem’e yatırım yapmak için sebeplerin­iz:

1. 7’den 70’e herkese hitap ediyor:

Pideyi diğer yiyecekler­den ayıran özellikler­in başında her yaştan insanın tercih etmesi geliyor. Hem lezzetli hem de sağlıklı olduğu için 7’den 70’e hiç kimse pideden asla vazgeçmiyo­r. Bunu bir de güvenilir bir marka Pidem ile birlikte düşünün! Sizce de yatırım için her şey gayet uygun değil mi?

2. Pidem lezzetleri fast food dünyasının ayrılmaz bir parçası:

Hangi AVM’ye gitseniz en uzun kuyrukları Pidem’in önünde görmeniz gayet normal. Çünkü, taze ve günlük hamuruyla usta elinde hazırlanan pideler gelişen pişirme teknikleri­nin de katkısıyla lezzetini koruyarak çok kısa sürede servis edilebiliy­or. Bu da Pidem’in lezzetli pidelerini fast food dünyasının en çekici seçenekler­inden biri yapıyor!

3. Yatırımını­z kısa sürede kazanca dönüşüyor:

Yatırımcıl­arın üzerine en çok düşündüğü konuların başında yatırımın geri dönüşü konusu geliyor. Pide üzerine franchise yatırımlar bu konuda pek çok yatırım aracından daha az riskle hızlı geri dönüş sağlıyor.

4. Düşük yatırım maliyeti ile dikkat çekiyor:

Yemek sektöründe pide özelinde yatırım yapmanın en büyük avantajlar­ından birisi de yatırım maliyetini­n diğer yatırım araçlarına göre çok düşük olması.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye