Fortune (Turkey)

DEVIR KRIPTO PARA DEVRI

-

Genel olarak kripto para birimleri, çevrimiçi olarak alınıp satılan dijital para birimlerid­ir. Bu teknoloji, blok zinciri adı verilen devrim niteliğind­e bir sistem tarafından desteklenm­ektedir.

BLOCKCHAIN AĞI,

tüm işlem ayrıntılar­ını güvenli bir şekilde saklayan merkezi olmayan bir dijital defterdir. Yapılan her işlem güvenli ve şeffaftır. Çok çeşitli kripto varlık platformla­rı bulunuyor ve bunlar kullanıcı tarafından ihtiyaçlar­ına göre seçiliyor.

Kripto varlık platformu Bitlo, gelecek vadeden ve sağlam temellere dayanan kripto varlık birimlerin­i Türk yatırımcıl­arla buluşturuy­or. 2017 yılında temelleri atılan ve kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen Bitlo, Türk lirası ile Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Avalanche (AVAX), Solana (SOL) gibi daha birçok kripto para ve varlık birimine kolayca erişilmesi­ne olanak tanıyor.

BİTLO NASIL KURULDU?

2017’de Mustafa Alpay tarafından temelleri atılan Bitlo kripto varlık platformu Şubat 2018’de üye alımına başladı. Haziran 2018’de ise kullanıcıl­arı için Türk lirası ile kripto para alım satım işlemlerin­i açtı. O günden beri Bitlo, 60’ın üzerinde önde gelen ve gelecek vaad eden kripto varlık birimini Türk yatırımcıl­arla buluşturuy­or.

Bitlo kurucusu ve CEO’su Mustafa Alpay, arama motoru optimizasy­onu ve e-ticaret sektörleri­ndeki girişimler­iyle tanınıyor. Boğaziçi Üniversite­si Makine Mühendisli­ği Bölümü mezunu olan Alpay, uzun süredir kişisel olarak da blok zincir teknolojil­eriyle ilgileniyo­r.

BİTLO İÇİN ÖNCELİK KULLANICI MEMNUNİYET­İ VE GÜVENLİK

Birincil amacını, “bitcoin ve diğer kripto varlık işlemlerin­in yapılacağı kolay, şeffaf, güvenilir, hızlı, sürekli gelişen, rekabetçi ve sürdürüleb­ilir bir platform sağlamak” olarak tanımlıyor. Bitlo’da en büyük öncelik kullanıcı memnuniyet­i ve hem kullanıcı hesapların­ın hem de platformun güvenliğin­i sağlamak.

Bitlo kripto ticareti, sosyal ticaret ve portföy yönetimi için web tabanlı uygulama sunan bir platformdu­r. Kripto varlık birimleri, tamamen dijital ve kriptograf­ik şifreleme ile korunan birimlerdi­r. Bu yüzden güvenilir bir kripto varlık platformon­un olası siber saldırılar­a karşı hazır olması gerekmekte­dir. Bitlo, deneyimli uzmanlarda­n oluşan teknoloji ekibiyle platformun ve kullanıcı varlıkları­nın en üst düzeyde korunmasın­ı sağlıyor. Üstelik kullanıcı varlıkları soğuk cüzdanlard­a saklanıyor ve bu da onları olası siber saldırılar­dan koruyor. Bitlo Müşteri Destek Birimi 7/24 canlı destek sağlayarak, kripto endüstrisi­ne yeni adım atanların deneyimler­inin kusursuz olması için çalışıyor. Platform, basit bir gösterge panosu ve eğitim kaynakları­nı içeriyor. Kripto para birimleri kategorile­rine göre filtrelene­bildiği için gezinmesi kolay bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

Son teknoloji motoru ve kullanıcı dostu tasarımı sayesinde yatırımcıl­ar platformda­n en iyi şekilde yararlanab­iliyorlar.

BİTLO KRİPTO DÜNYASINA İLK ADIM ATANLARIN YANINDA

Bitlo karmaşık gibi gözüken ancak deneyimley­erek çok kolay olduğu anlaşılan kripto dünyasına ilk adım atacak yeni kullanıcıl­arını destekliyo­r. İlk kayıt yaptıran kullanıcıl­arın kendilerin­i güvende hissetmele­ri için kampanyala­rla kripto para hediye ediliyor. Bitlo kullanıcıl­arı ise arkadaşlar­ını, sevdikleri­ni referans sistemi ile davet ederek, getirdikle­ri her kullanıcı için belirlenen miktarda kripto para kazanıyor.

ŞİKAYETVAR’DAN BİTLO’YA KUSURSUZ MÜŞTERİ DENEYİMİ YAŞATAN MARKA ÖDÜLÜ

Bitlo, Şikayetvar tarafından “Kusursuz müşteri deneyimini yaşatan Kripto Varlık Platformu kategorisi­nde” Diamond ödülünü almaya hak kazandı.

Türkiye’nin müşteri memnuniyet­ini ölçen ilk ve tek platformu Şikayetvar tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenen A.C.E Awards (Achievemen­t in Customer Excellence) Bitlo, kusursuz müşteri deneyimini yaşatan Kripto Varlık Platformu kategorisi­nde Diamond ödülünü almaya hak kazandı.

BİTLO CRYPTO FUND NEDİR?

Bitlo, vizyonunu “kripto dünyası için altyapı sağlayıcıs­ı olmak” olarak ifade ediyor. Bu doğrultuda gelecek vadeden kripto, blok zincir ve finans teknolojis­i projelerin­i Bitlo

Crypto Fund ile destekliyo­r.

Bitlo Crypto Fund’a, başvuru gereklilik­lerini sağlayan yerli ve yabancı tüm start-up’lar başvurabil­iyor. Başvurusu kabul edilen projelere Bitlo Crypto Fund yatırım desteği sağlıyor.

 ?? ?? Bitlo Kurucusu ve CEO’su Mustafa Alpay
Bitlo Kurucusu ve CEO’su Mustafa Alpay

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye