Fortune (Turkey)

‘TÜRK NIPPON, TÜKETİCİNİ­N HAYATINI KOLAYLAŞTI­RAN ÇÖZÜMLER GELİŞTİRİY­OR’

BAHADIR GÜRGEN • TÜRK NIPPON SİGORTA BİLGİ GÜVENLİĞİ VE SİSTEM ALTYAPI MÜDÜRÜ

-

TÜRK NIPPON SIGORTA Bilgi Güvenliği ve Sistem Altyapı Müdürü Bahadır Gürgen, sigorta sektöründe pandemi ile hızlanan dijital dönüşümde ses getiren ve tüketicini­n hayatını kolaylaştı­ran çözümlerle var oldukların­ı söylüyor.

Gelecek dönem sigorta sektöründe öne çıkacak değişim, hız, müşteri beklentile­ri, güvenlik ve teknoloji konusuları­nda Türk Nippon Sigorta olarak gündeminiz­de hangi öncelikler var?

“Türk Nippon Sigorta olarak önceliğimi­z müşteriler­imizin memnuniyet­i. Pandemi sürecinde geleceğe dair yatırımlar­ımızı ve mevcut kaynakları­mızı değerlendi­rdik. Dijital dönüşümde müşteriler­imizin beklentile­rini karşılayab­ilmek adına yenilenen altyapımız ile daha hızlı ve daha güvenli hizmet veriyoruz. Dijitalleş­menin getirdiği güvenlik sorunların­ı aşmak adına daha güvenli uygulamala­r kullanmakl­a beraber çalışanlar­ımıza bilgi güvenliği farkındalı­ğı eğitimleri vermeye devam ediyoruz. Dünya genelinde sigorta sektörünün en yakın takipçisiy­iz. Ükemizde en verimli olacak projeleri değerlendi­rip ileriye dönük çalışmalar gerçekleşt­iriyoruz.”

Akıllı bulut çözümleri, çoklu güvenlik yapıları konularınd­a dijital dönüşüm süreçlerin­de gelecek döneme ilişkin nelere odaklanıyo­rsunuz?

“Akıllı bulut çözümlerin­in geleceği şekillendi­receğini düşünüyoru­m çünkü akıllı teknolojil­erin desteklenm­esi, yapıların daha kolay yönetilmes­i ve erişilebil­ir olması, sürdürebil­irliğin sağlanması buluta yönelme sürecinde etkin rol oynuyor. Dijital dönüşüm ve güvenlik konularınd­a ilk önce insan odaklı olmak gerek. Süreçlerle ilgili farkındalı­k eğitimleri­nin verilmesi, müşteri ve iç sistemler tarafında verimliliğ­i arttırmak oldukça önemli. Dijital dönüşüm ile gelişen sistemleri yönetmek ve geliştirme­k ve önemli yetenekler­le biraraya getirmek, ortaya çıkacak işle beraberind­e büyüme, hedeflerin gerçekleşm­esi ve hizmet kalitesini de getirir.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye