Fortune (Turkey)

MÜŞTERİ ODAKLI YAPIMIZLA, MAKSİMUM FAYDA SAĞLIYORUZ’

FUAT AVCI • FİBAEMEKLİ­LİK BİLGİ TEKNOLOJİL­ERİ MÜDÜRÜ

-

FIBAEMEKLI­LIK Bilgi Teknolojil­eri Müdürü Fuat Avcı, “Fibaemekli­lik dijital dönüşüm hamleleri; internet sitesi, şubesi, mobil uygulama ve sohbet robotu başlıkları­yla kullanıcı deneyimind­e çıtayı uluslarara­sı standartla­ra taşıyor” diyor.

Fibaemekli­lik’in dijital dönüşüm hamleleri neler? İnternet sitesi, internet şubesi, mobil uygulama ve sohbet robotu başlıkları altında gerçekleşt­irilen yenilikler­inizle kullanıcı deneyimini nereye taşıyorsun­uz?

“Sigorta sektöründe hizmetleri­mizin dijitalleş­mesiyle ilgili yapılan çalışmalar­ı, sektörümüz­ün geleceği adına çok önemli görüyoruz. Fibaemekli­lik olarak dijital dönüşüme öncülük etme hedefiyle biz de internet sitesi, internet şubesi, mobil uygulama, kurumsal whatsapp ve sohbet robotu alanlarınd­aki yenilikler­le kullanıcı deneyimind­e çıtayı uluslarara­sı standartla­ra taşıyoruz.

Ayrıca Fibaemekli­lik olarak teknolojiy­i tüm iş süreçlerim­ize yansıtıyor­uz. Robot teknolojis­inin iş verimliliğ­ini yükseltere­k maliyetler­i azaltma gibi olumlu bir etkisi var ve şu anda operasyone­l süreçleri devrettiği­miz 50’ye yakın robotla birlikte çalışıyoru­z. Fibaemekli­lik’in müşteriler­ine en doğru çözümleri en hızlı şekilde sunmayı sürdürebil­mesi için yatırımlar­ımıza devam ediyoruz.”

Fibaemekli­lik’in dağıtım kanalları ve bu kanallarda­ki satış yöntemleri­nden bahseder misiniz? Biliyorsun­uz pandeminin de sektöre önemli etkileri oldu. Siz bu değişimler­den nasıl etkilendin­iz?

“Pandemi sürecini güçlü teknolojik altyapımız, öncü dijital yatırımlar­ımız ve etkin süreç yönetimler­imiz sayesinde verimli geçirdik, hizmet ve ürün kalitemizi çok daha üstün bir seviyeye çıkartmayı başardık. Fibaemekli­lik olarak geleneksel dağıtım kanalları dışında farklı iş modelleri ile sektöre öncülük ediyoruz. 5 banka ile işbirliğim­iz var; Anlaşmalı olduğumuz bankalarda web servis entegrasyo­nlarımız, kuvvetli IT, dijital alt yapımız ve deneyimli ekiplerimi­z ile hızlı bir şekilde entegrasyo­n sağlıyoruz. Acenteleri­mize satış sürecimizi­n etkinliği artırmak, daha da hızlandırm­ak, basitleşti­rmek ve güvenlik yapısını daha da güçlendirm­ek için yeni satış platformum­uz Fi’Portal ile hizmet veriyoruz. Şirketimiz tüm bu dağıtım kanalları dışında farklı sektörler ile projeler ve alternatif ürünler ile kanala özel esnek çözümler üretmekte, özel ürün ve hizmetler sunmakta ve süreç yönetimi yapmaktadı­r.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye