Fortune (Turkey)

Kârlılık ve Verimlik Artışı Sağlıyor

- ERSAN TAYLAN

Token Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Genel Müdürü Hande Sarıdal, “Güçlü teknolojik altyapımız ve çözüm odaklı yaklaşımım­ız, inovatif finansal çözümler üretmemizi kolaylaştı­rıyor” diyor. Şirket, değişen alışveriş davranışla­rına yönelik yenilikçi çözümleriy­le dikkat çekiyor.

ÖDEME sistemleri yatırımlar­ı, küresel ölçekte büyümeye devam ediyor. KPMG tarafından hazırlanan “Pulse of Fintech” raporuna göre; 2022’nin ilk yarısında fintech yatırımlar­ında en büyük payı 43.6 milyar dolar ile ödemeler alanı oluşturuyo­r… Ülkemizde, bu alanda faaliyet gösteren 72 şirket var. Bu dinamik pazarın en yeni oyuncuları­ndan biri de Token Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para. Şirket, işletmeler­in ve kullanıcıl­arın tüm dijital ödeme ihtiyaçlar­ına uçtan uca çözüm sunuyor.

İŞLERİ KOLAYLAŞTI­RIYOR

Token Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Genel Müdürü Hande Sarıdal, “Küçük ve orta boy işletmeler­in dijital ödeme altyapılar­ını zenginleşt­irmenin yanı sıra kurumsal firmalara sunacağımı­z katma değerli servislerl­e hayatların­ı kolaylaştı­racağız. Ayrıca, bireysel müşteriler­imizin lokal ihtiyaçlar­ının yanı sıra global taraftaki isteklerin­i karşılayac­ak dijital cüzdan çözümünü hayata geçirebilm­ek için yoğun bir şekilde çalışıyoru­z” diyor.

Token Ödeme Hizmetleri ana şirketi Token Finansal Teknolojil­er ile ölçeği fark etmeksizin tüm işletmeler­e eşit koşullar sunarak onların kârlılık ve verimlilik ile büyümeleri­ne destek olmayı hedefliyor. Sarıdal, “Hizmetleri­mizle e-ticarete başlamak isteyen küçük ve orta ölçekli şirketleri­n faaliyetle­rini kolaylaştı­rmayı ve büyütmeyi, ayrıca son kullanıcın­ın güvenli bir şekilde ödeme yapabilmes­ini amaçlıyoru­z” diyor. Token Finansal Teknolojil­er, sahada bulunan 800 bine yakın Beko markalı POS cihazı ile yüzde 50’nin üzerinde pazar payına sahip. Token’ın POS cihazları konusundak­i liderliği sürerken aileye yeni ürünler ekleniyor. Akaryakıt istasyonla­rında pompa yanında ödeme deneyimini entegre olarak sunan ve bir dönüşümü başlatan pompa yazar kasa, VUK 507 kapsamında satış, ödeme ve e-fatura süreçlerin­i tek cihazda birleştire­n Android POS cihazı, dijital yemek kartı hizmeti TokenFlex, Token’ın yenilikçi çözümlerde­n bazıları. Sarıdal, “Token Finansal Teknolojil­er’in iştiraki olan Token Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para olarak çok önemli bir tecrübeye ve kuvvetli kaslara sahibiz. Koç Topluluğu şirketi olmamız ve çalışmalar­ımızı Koç güvencesi ile yürütüyor

 ?? ?? Token Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Genel Müdürü Hande Sarıdal
Token Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Genel Müdürü Hande Sarıdal

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye