Fortune (Turkey)

CONRAD ISTANBUL BOSPHORUS 30 YAŞINDA!

İkonik tasarımı ve panoramik boğaz manzarası ile Conrad Istanbul Bosphorus; misafirper­verliği ile ilham veren hikayesini­n 30.yıl dönümünü kutluyor!

-

AVRUPA’DA BULUNAN dört Conrad otelinden biri ve Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan Conrad Istanbul Bosphorus, 1992 yılında hizmet vermeye başladı. Beşiktaş’ta yer alan otel, özgün mimarisind­en doğan 270 derecelik Boğaz manzarası ile şehrin âdeta simgesi hâline gelen yapılarınd­an biri oldu. Kurucusu Conrad Hilton’un misyon edindiği misafirper­verlik ilkesi, Conrad Istanbul Bosphorus’un en önem verdiği değerlerin başında yer alıyor. Otel, benzersiz bir konaklama deneyimi için 76 süit ile hizmet verirken misafirler­in her türlü ihtiyacı göz önüne alınarak hazırlanan toplamda 553 misafir odasıyla da lüksü ve kaliteyi her zaman ön planda tutuyor.

BOĞAZ MANZARASI EŞLIĞINDE ÖZGÜN LEZZETLER

Tarihi yarımada ve boğaz manzarasın­a sahip Manzara Restaurant, Executive Şef Ziya Çıkrıkçı ve deneyimli ekibi tarafından hazırlanan Dünya mutfağının seçkin lezzetleri­ni sunarken, otelin 14.katında yer alan panoramik İstanbul Boğazı manzarasıy­la Summit Bar&Terrace, Sushi Şefi Erdal Özdemir’in imzasını taşıyan benzersiz menüsü ile Uzak Doğu Mutfağı tutkunları­nı ağırlıyor.

Konsept menülerini­n dışında misafirler­ine aperatif, paylaşımlı, atıştırmal­ık menülerini ve imza kokteyller­ini de haftanın belirli günlerinde gerçekleşe­n canlı müzik eşliğinde servis etmeye devam ediyor.

ÖZEL SANAT KOLEKSIYON­UYLA İLHAM VEREN DENEYIMLER

30 yıl boyunca misafirler­ine konaklaman­ın yanı sıra kaldıkları destinasyo­nu en iyi şekilde keşfetmele­rini sağlayarak unutamayac­akları bir etki bırakan Conrad

Istanbul Bosphorus, sanat koleksiyon­uyla da özel hissettiri­yor. Mülk sahiplerin­in vizyonuyla,

Türk sanat tarihinde çok değerli bir yere sahip, özenle seçilen Avni Lifij eserlerini ve Halil Paşa’nın en değerli eserini, her dönem güncel kalabilen mimarisini­n içinde sergiliyor.

Bunların dışında Conrad Istanbul Bosphorus, otuz yıldır ulusal ve uluslarara­sı kategorile­rde turizmin en prestijli ödüllerini­n sahibi oldu. Son üç senedir ‘Türkiye’nin Önde Gelen Konferans Oteli’, ‘Türkiye’nin Önde Gelen İş Oteli’ ve ‘Avrupa’nın Önde Gelen Şehir Oteli’ olarak seçildi. Ayrıca,

2020 yılı Seven Stars Lüks Konaklama ve Yaşam Tarzı Ödülleri’nde Otel & Resort kategorisi­nde aldıkları ‘Mükemmelli­k Mührü’ gibi birçok önemli ödüle de sahip. Marka ayrıca 2030 yılına kadar karbon ayak izini yarı yarıya azaltmayı ve sosyal sorumluluk alanındaki gönüllülük aktivitele­rini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye