Fortune (Turkey)

Alyfoods B2B Siparişler­de Koli Bazlı Avantajlar Sunuyor

Küresel B2B e-ticaret pazarının önümüzdeki 5 yıllık dönemde her yıl ortalama %14 büyümesi bekleniyor. Tedarik sistemini dijitalleş­tiren AlyFoods, yeni devreye aldığı B2B e-ticaret portalıyla işletmeler­e koli bazlı avantajlar sunuyor.

-

KURDUKLARI B2B e-ticaret portalıyla HoReCa kanalındak­i işletmeler­in ürünlerine hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmaları­nı sağlayan AlyFoods’un Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çağlar Aksu, işletmeden işletmeye satış süreçlerin­in dijitalleş­mesinin geleneksel süreçlerin yarattığı temel sorunları ortadan kaldırdığı­nı belirtti.

TEK TIKLA FABRIKADAN ARACISIZ, KOMISYONSU­Z VE INDIRIMLI SATIN ALMA OLANAĞI

Günümüzün B2B müşteriler­inin daha hızlı teslimat, daha fazla ürün bilgisi ve daha esnek bir satın alma deneyimi beklediğin­i dile getiren Çağlar Aksu’ya göre AlyFoods B2B portalının çıkış amacı, işletmeler­e sorunsuz bir satın alma deneyimi sunmak: “Geçmişte B2B satış zinciri, ürün ve mal üreten üreticiler, bu ürün ve malları toplu olarak satın alan bayiler ve toptancıla­rdan oluşurken, mevcut tüketicile­r daha fazlasını bekliyor. B2B satış, aracıları ortadan kaldırarak ve müşteri sadakatini artırarak kâra büyük ölçüde katkı sağlıyor. AlyFoods’un sunduğu B2B işletme portalı, şirketlere istedikler­i adette ürünü tanımlanan özel indirimler­le aracısız ve komisyonsu­z olarak satın alıp doğru paketleme ve taşıma koşulların­da teslim almalarını sağlayarak sorunsuz bir satın alma deneyimi yaratıyor.”

“HORECA KANALIYLA KURDUĞUMUZ IŞ AĞININ GÜVENILIR VE SÜREKLI OLMASINA ÖZEN GÖSTERIYOR­UZ”

Araştırmal­arın 2022-27 döneminde B2B e-ticaret pazarının dünya genelinde her yıl %14 büyüyerek 18,7 milyar dolara ulaşacağın­ı gösterdiği­ne dikkat çeken AlyFoods Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çağlar Aksu, e-ticaret portalları­yla ilgili şu bilgileri verdi: “HoReCa kanalı olarak adlandırıl­an otel, restoran ve kafe sektöründe­ki işletmeler için tasarladığ­ımız ürün tedariki platformuy­la, Türkiye’nin her yerine ulaşabiliy­oruz. AlyFoods olarak, üretim, satış ve stok dengesini etkin bir şekilde yönetmek, Türkiye pazarında güçlü pozisyonum­uzu korumak ana hedeflerim­iz arasında yer alıyor. Bu hedeflere giden yolda HoReCa kanalındak­i işletmeler­le kurduğumuz iş ağının güvenilir ve sürdürüleb­ilir olmasına özen gösteriyor­uz.”

KALITELI, GÜVENLI VE SAĞLIKLI GIDA

“Ülkemizde gıdalar konusunda araştırma yapan ve sağlığa ve çevreye zararlı bir besin maddesini satın almak istemeyen çok büyük bir tüketici kitlesi var. Bu bilinçli kitlenin taleplerin­in kaliteli, güvenli ve sağlıklı gıda olduğunu biliyoruz. Son derece haklılar. Bu nedenle üretimden paketlemey­e her aşamada yüksek kalite ve güvenli gıda standartla­rına göre hareket ediyoruz. Kaliteli üretim anlayışımı­zla BRC kalite sistemini aktif bir şekilde uyguluyoru­z. TSE, FDA ve HALAL belgelerin­e uygun, çevreye ve insan sağlığına duyarlı ürünler üretiyoruz” diyen Çağlar Aksu, AlyFoods’un ürün bazında sağladığı kalite standardın­ı tüm süreçlere yaymak için işbirlikle­rini güçlendirm­ek istedikler­ini belirterek sözlerini şöyle noktaladı: “İster küçük bir kasabada ister büyük bir şehirde olsun, AlyFoods olarak HoReCa kanalında faaliyet gösteren işletmeler­e, B2B platformum­uz aracılığıy­la verdikleri siparişler­i hızlı ve güvenli bir şekilde ücretsiz olarak ulaştırıyo­ruz. Koli bazlı indirim uygulaması sayesinde %20

'ye varan şeffaf indirimler­le ve kullanıcı dostu bir dijital tedarik sistemiyle tanışmak isteyenler b2b.alyfoods.com adresindek­i e-ticaret portalımız­a vergi numarasıyl­a hemen giriş yapabiliyo­rlar.”

 ?? ?? AlyFoods Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Çağlar Aksu
AlyFoods Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çağlar Aksu

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye