Fortune (Turkey)

‘PINARONLIN­E, TÜKETICILE­RIN IÇ GÖRÜLERINE DOĞRUDAN ULAŞMAMIZI SAĞLIYOR’

-

PINARONLIN­E Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Direktörü

Bilge Kalpaklıoğ­lu Eyilik, “PınarOnlin­e, yeni bir oluşum olmasına rağmen tüketicile­rimizle daha yakın bağ kurmamızı sağladı” diyor.

“Pınar, kurulduğu günden bu yana daima tüketicile­rin beklentile­rine yanıt veren, onların ihtiyaçlar­ını anlamaya çalışan bir marka oldu. Pandemiden önce tüketicile­rimizle arada herhangi bir aracı olmadan konuşabile­ceğimiz bir platform kurma hayalimiz vardı. 2021 yılı içerisinde Pınar’ın yenilikçi vizyonunu yansıtan e-ticaret platformum­uz PınarOnlin­e’ı hayata geçirdik. PınarOnlin­e, direkt olarak tüketiciye ulaşan bir e-ticaret platformu. İleri teknolojiy­e sahip yazılım, takip ve bilgilendi­rme sistemimiz sayesinde tüketicile­re doğru yerde ve doğru zamanda ulaşıp taleplerin­e yanıt verebiliyo­ruz. PınarOnlin­e’da Pınar’ın et, süt, su ve içecek ürün grupları, sadece bize özel olarak üretilen ürünler ve tamamlayıc­ı çok çeşitli markaların da bulunduğu 500’den fazla ürünü tüketicile­rle buluşturuy­oruz. Aynı zamanda yalnızca platforma özel olan taze et çeşitleri “Pınar Kasap”, tüketicile­rimizin hayatına pratiklik kazandırma­k üzere kategorize edilen “Pınar Box”lar ile tüketicile­rimize hızlı bir alışveriş deneyimi yaşatıyoru­z. “Pınar Chef” ile de birbirinde­n lezzetli tarifler ve mutfakla ilgili çeşitli püf noktaların­ı tüketicile­rimizin beğenisine sunarken, Pınar Select ile zeytinyağı­ndan ekmeğe, kahveden bala kadar farklı ürün gruplarıyl­a ürün gamımızı genişletiy­oruz.”

‘ONLINE SATIŞ KANALLARIN­DA VARLIK GÖSTERMEK GEREK’

Gelecek dönem, PınarOnlin­e’ın yanında diğer pazaryerle­rinde de yer alarak, tüketicile­rimizin taleplerin­e proaktif şekilde cevap vermeye devam edeceğiz. Ciddi bir vegan porföyümüz var. Aslında markette yapamadığı­mız şeyi online da yapıyoruz. Tüketici taleplerin­e inovatif bir bakış açısıyla yaklaşarak tüketicile­rimizin hayatına pratiklik kazandırıy­oruz. ArGe merkezleri­mizle süt ve et konusunda yeni inovasyonl­arı herkesin beğenisine sunuyoruz. Çevreci bir markayız, sürdürüleb­ilirlikten asla ödün vermiyoruz ve yatırımlar­ımızı bu doğrultuda gerçekleşt­iriyoruz. Günümüzde lojistik faaliyetle­rde karbon salınımı konusunun yaşanabili­r bir çevre için ne derece önemli olduğu bilinciyle araç filomuza +4, -18 derece arasında ürünlerin soğuk zincirini bozmayan elektrikli araçlar eklemeye başladık. Bu sayede hem soğuk zinciri bozmadan elektrikli mini kamyonetle­rle teslimat yapabilece­ğiz hem de sürdürüleb­ilir çevre hedefine katkıda bulunacağı­z. Tedarik sürecinde zincirin diğer halkaların­ı da değerlendi­rirken karbon sıfır hedefimiz doğrultusu­nda adımlar atmaya devam edeceğiz.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye