Gulütensiz Yemekler

THE RITZ-CARLTON RESIDENCES, BODRUM

-

Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda 126 dönüm benzersiz bir yarımada üzerine Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, Bodrum izole ve lüks bir yaşamın kapılarını aralıyor.

2020 yılında yaşamın başladığı The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, 1 Mayıs 2021 itibariyle The Ritz-Carlton markasının deneyimli yönetim ekipleri tarafından dünyaca ünlü hizmet anlayışıyl­a işletilece­k. Yarımadanı­n özel konumu ve coğrafi özellikler­i göz önünde tutularak 3 ana tipte, 10 farklı seçenekle tasarlanan ve panoramik deniz manzaralı geniş bahçeleri bulunan projede oturuma hazır villaların satışı devam ediyor. Zamanın ötesinde bir yaşam sunmak üzere hayata geçirilen projede, açılabilir büyük cam kapılar ve pencereler sayesinde iç mekanlarda doğal bir havalandır­ma sağlanırke­n, iç aydınlatma­da yapay ışığın kullanımın­ı minimuma indiriliyo­r. Villa konumların­ın doğal ağaç yapısına göre belirlendi­ği projenin peyzaj çalışmalar­ı sadece Ege ve Akdeniz bitkileriy­le tamamlandı. The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Ege Denizi’nin muhteşem mavi suları ile çevrili, hem ultra merkezi hem de süper izole lokasyonu ile zamanın ötesinde lüks ve aynı zamanda dingin bir yaşam sunuyor. 1,5 km uzunluğund­aki Tilkicik plajı, doğal göleti, güneşlenme terasları ve İskeleleri, restoran/barı, yüzme havuzu, Fitness Center’ı, 2,7 km uzunluğund­aki yürüyüş parkuru, concierge hizmeti ve çocuk kulübü gibi sosyal alanlarını­n yanı sıra içerisinde lounge alanı, spa, sinema odası ve toplantı odasının bulunduğu kulüp evi projeyi zenginleşt­iren özellikler arasında yer alıyor.

 ??  ?? Dünyaca ünlü Güney Afrikalı mimarlık firması SAOTA imzası taşıyan proje, oturuma hazır tamamı müstakil bahçe ve havuzlu 74 villa ve sosyal tesislerde­n oluşuyor.
Dünyaca ünlü Güney Afrikalı mimarlık firması SAOTA imzası taşıyan proje, oturuma hazır tamamı müstakil bahçe ve havuzlu 74 villa ve sosyal tesislerde­n oluşuyor.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye