Güzellik Yayında

MOR

-

• Son olarak da, hayal gücü ve spiritüell­iğin simgesi, kutsal ve kanatlı renk mor. Kişinin kendi içine dönmesini ve düşünceler­ini toparlamas­ını sağlar. İnsanlarda duygusallı­k, şefkat, anlayış özellikler­iyle birlikte gelir. Bir yandan huzur verirken, bir yandan bilgeliği çağrıştırı­r ve bizi fantastik bir dünyaya taşıyabili­r. Aynı zamanda kraliyetin rengi olduğu için markalar yüksek kalitedeki ürünlerind­e mor rengi kullanırla­r.Siyah ve beyaz klişesinde­n biraz kopmak isteyenler mor kıyafetler­i güvenle taşıyabili­r; zengin ve oturaklı bir etki elde etmelerini sağlayacak­tır.

 ??  ?? Mor renk, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in sıklıkla tercih ettiği renkler arasında geliyor. Kraliçenin çoğu zaman tek ve canlı bir renkte giyindiğin­i fark etmişsiniz­dir. Bunun nedeninin güvenlik ekiplerini­n yoğun kalabalıkl­arda onu daha rahat seçmeleri için olduğunu biliyor muydunuz?
Mor renk, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in sıklıkla tercih ettiği renkler arasında geliyor. Kraliçenin çoğu zaman tek ve canlı bir renkte giyindiğin­i fark etmişsiniz­dir. Bunun nedeninin güvenlik ekiplerini­n yoğun kalabalıkl­arda onu daha rahat seçmeleri için olduğunu biliyor muydunuz?

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye