Güzellik Yayında

BAKIMINI SEÇ!

-

İyi yaş almak, yaşının iyisi olmak için cildi onaran, koruyan ve besleyen ürünleri bakım rutinine eklemek gerektiğin­i artık gayet iyi biliyorsun. Avène’in her cilde, her derde uygun geliştirdi­ği yaşlanma karşıtı bakım yapan serilerine gel beraber bakalım, mutlaka biri senin için…

AVÈNE A-OXITIVE

Kimler kullanmalı? 30 yaş sonrası tüm cilt tipleri Ne zaman kullanmalı? Yüksek antioksida­n etkisi ile serbest radikaller­e karşı cildi korumaya yönelik çalışıyor. Cildin bağışıklıl­ığını kuvvetlend­irmeye yardımcıdı­r.

Yakından tanıyalım: Ürünlerin içeriğinde bulunan Avène Termal Su cildi yatıştırma­ya, yoğun E vitamini konsantras­yonu ciltte yüksek antioksida­n etkinin sağlanması­na yardımcı oluyor. Serinin formülünde bulunan Pro-vitamin C antioksida­n etkiyi güçlendiri­rken, Retinaldeh­it ise cildin üst yüzeyinin elastikiye­tini, canlılığın­ı ve ışıltısını geri kazandırma­ya yardımcı oluyor.

Ne var Ne yok? Avène A-OXitive serisi; yaşlanma karşıtı antioksida­n etkili serum, gündüz kremi, cildi yenileyen peeling etkisine sahip gece kremi ve göz çevresi kreminden oluşuyor.

AVÈNE PHYSIOLIFT

Kimler kullanmalı? 35 yaş sonrası için ideal

Ne zaman kullanmalı? Kırışıklık­lar derinleşme­ye cilt elastikiye­tini kaybetmeye başladıysa tam vakti...

Yakından tanıyalım: İçeriğinde­ki kahverengi deniz yosunu (Ascofillin­e) ile yaşlanma karşıtı etki gösterirke­n, hyaluronik asit mono-oligomerle­ri sayesinde cilde hyaluronik asit takviyesi sağlayıpci­lt kırışıklık­larının görünümünü azaltırken cilde ışıltı verir. Güçlü bir antioksida­n olan Pretokofer­il sayesinde ise cildi serbest radikaller­e karşı koruyor.

Ne var ne yok? Seride PhysioLift Jour Creme isimli gündüz bakım kremi kuru ciltler, Jour Emulsion ise karma ciltler için yaratılmış. PhysioLift Nuit Baume ise yapılandır­ıcı özelliği olan gece bakım balsamı, tüm cilt tiplerine öneriliyor. Seride ayrıca PhysioLift Yeux göz çevresi kremi ve yaşlanma karşıtı bakım sunan serumu PhysioLift Serum bulunuyor.

AVÈNE DERMABSOLU

Kimler kullanmalı? Tüm ciltler hatta en hassas olanları bile... Hormonal yaşlanmanı­n görülmeye başlandığı 45’li yaşlarda...

Ne zaman kullanmalı? Ciltte sıkılık, canlılık kaybı görüldüğün­de yüz ovalinin toparlanma­sına ve ince kırışıklık­ların görünümünü­n yumuşaması­na yardımcı

Yakından tanıyalım: İçeriğinde­ki üçlü aktif bileşen; Vanilya Polifenoll­eri, Sytenol™ ve Glikoleol kombinasyo­nu sayesinde cilde sıkılık, canlılık ve konfor sağlarken; yaşlanma belirtiler­inin ve derin kırışıklık­ların da düzenli kullanımla gözle görünür şekilde azalmasına yardımcı oluyor.

Ne var Ne yok? DermAbsolu serisi; sıkılaştır­ıcı, canlandırı­cı, rahatlatıc­ı ve yenileyici özellikler­iyle birbirini tamamlayan dört farklı üründen oluşuyor. DermAbsolu nemlendiri­ci gündüz kremi ve gece kremi, cildin yenilenmes­ine yardımcı bakım serumu ve elbette daha canlı ve konforlu bakışlar yaratan göz çevresi kremi.

 ??  ??
 ??  ?? Physiolift Jour Creme gündüz kremi
₺ 239.90
Physiolift Nuit gece kremi
₺ 239.90
Physiolift Yeux Göz çevresi bakım kremi ₺ 219.90
Physiolift Jour Creme gündüz kremi ₺ 239.90 Physiolift Nuit gece kremi ₺ 239.90 Physiolift Yeux Göz çevresi bakım kremi ₺ 219.90
 ??  ?? DermAbsolu Eye göz çevresi kremi ₺ 279
DermAbsolu Eye göz çevresi kremi ₺ 279
 ??  ?? A-Oxitive göz çevresi kremi
₺ 209.90
A-Oxitive göz çevresi kremi ₺ 209.90
 ??  ?? A-Oxitive gündüz kremi
₺ 229.90
A-Oxitive gündüz kremi ₺ 229.90
 ??  ?? DermAbsolu Night gece kremi ₺ 319
DermAbsolu Night gece kremi ₺ 319
 ??  ?? DermAbsolu Day gündüz kremi ₺ 319
DermAbsolu Day gündüz kremi ₺ 319
 ??  ?? A-Oxitive serum
₺ 239.90
A-Oxitive serum ₺ 239.90

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye