In Style Home (Turkey)

KAPAK HİKÂYESİ

-

Çiçeği burnunda bir influencer olan Hande Gülşen Yontunç, son günlerde ikizi Duygu Gülşen ile 12 yıllık markaları 2wins için yeni koleksiyon hazırlığı yapıyor. Çalışmayı çok seven güzel tasarımcın­ın mutfağa ve dekorasyon­a olan ilgisi onu her daim keşfetmeye ve yeni deneyimler kazanmaya sürüklüyor. Neredeyse yılın yarısını eşi Esat Yontunç ve oğulları Esathan ile birlikte Dominik Cumhuriyet­i’nde geçiren güzel tasarımcın­ın İstanbul’daki evine konuk olduk.

HANDE’NİN FAVORİLERİ

Favori rotası, iş için de çok sık ziyaret ettiği Paris.

İmza kokusu, çok uzun zamandır kullandığı Narciso Rodriguez’in Pure Musc parfümü. Çantasında­n eksik olmayan en sevdiği aksesuar güneş gözlüğü ve son favorisi

Vanity Effect’in Smexy modeli.

Spor ayakkabı konusunda birçok rengini aldığı Adidas’ın Yeezy modelini çok seviyor. Cilt bakımına çok özen gösteriyor ve Lyn Scincare’in aydınlatıc­ı serumunu severek kullanıyor.

 ??  ?? Selin Gürsel, Hande Gülşen Yontunç, Erhan Tarlığ, Fulya Bozkurt ve İlkay Ala çekilen fotoğrafla­rı kontrol ederken.
Selin Gürsel, Hande Gülşen Yontunç, Erhan Tarlığ, Fulya Bozkurt ve İlkay Ala çekilen fotoğrafla­rı kontrol ederken.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? KAPAKTA
Fotoğrafla­r
ERHAN TARLIĞ
Saç&Makyaj ZEYNEP DOMBAYCIOĞ­LU / ÖNDER TİRYAKİ STUDIO
Katkıda Bulunanlar
DUYGU GÜLŞEN
KAPAKTA Fotoğrafla­r ERHAN TARLIĞ Saç&Makyaj ZEYNEP DOMBAYCIOĞ­LU / ÖNDER TİRYAKİ STUDIO Katkıda Bulunanlar DUYGU GÜLŞEN
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye