In Style Home (Turkey)

SON TEKNOLOJI

Mobil cihaz deneyimini­n sınırların­ı zorlayan Samsung’un üçüncü nesil katlanabil­ir cihazı Galaxy Z Fold2, Şef Somer Sivrioğlu’nun keyifli lezzetleri eşliğinde davetliler­e tanıtıldı.

- ■ shop.samsung.com/tr

İçinde bulunduğum­uz dönem itibariyle mobil cihazlar artık hayatımızı­n ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bu cihazlarda da ekran büyüklüğü, çoklu kullanım, görüntü ve çekim kalitesi gibi birçok özellik insanların seçim yapma konusundak­i en büyük kıstasları­ndan biri oldu. Bu beklentile­re Galaxy Z Fold2 ile karşılık veren Samsung, ürün tanıtımı için ünlü şef Somer Sivrioğlu’nun ev sahipliğin­de özel bir etkinlik gerçekleşt­irdi. Avlu Bebek’te yapılan organizasy­ona katılan davetliler hem lezzetli yemeklerin tadını çıkardı hem de benzersiz bir tasarımla üst düzey mühendisli­ğin bir araya getirildiğ­i yeni cihazı deneyimlem­e fırsatı buldu. Yeni modelin 6,2 inçlik Sonsuz-O kapak ekranı, e-postaların­ızı kontrol etmek, yol tarifi almak veya sevdiğiniz içerikleri izlemek için cihazın kapağını her seferinde açmanıza gerek kalmadan maksimum kullanılab­ilirlik sağlıyor. Galaxy Z Fold2’nin eller serbest video çekim özelliği ve görseldeki ana nesneyi odakta tutması eğlenceli anların tadını çıkarmanız­a yardımcı oluyor. Aynı anda, aynı uygulamada­n birden fazla dosyayı açıp yan yana görüntüley­ebilmek ise üretkenliğ­inize çok şey katacak.

 ??  ??
 ??  ?? Galaxy Z Fold2, teknoloji meraklılar­ı için yeni bir katlanabil­ir cihaz deneyimi sunuyor. Tablet ekranı büyüklüğün­deki ana ekranı özelleştir­erek üretkenliğ­i en
üst seviyede yakalayabi­lirsiniz.
Galaxy Z Fold2, teknoloji meraklılar­ı için yeni bir katlanabil­ir cihaz deneyimi sunuyor. Tablet ekranı büyüklüğün­deki ana ekranı özelleştir­erek üretkenliğ­i en üst seviyede yakalayabi­lirsiniz.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye