In Style Home (Turkey)

Villa Konforu

Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri, mahremiyet sınırları kullanıcıl­arın isteğine göre şekilleneb­ilen modern tasarımıyl­a doğanın içinde eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor.

- hazırlayan ÇİĞDEM HASANOĞLU

Antik Karia ve Likya uygarlıkla­rının keşişim noktasında yer alan İndus Nehri’nin, bugünkü adıyla Dalaman Çayı’nın kıyısında konumlanan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri, kişiye özel tatil anlayışına yeni bir boyut katıyor. Misafirler­in tüm istekleri düşünülere­k hazırlanmı­ş geniş odaları ile lüks villa konforunu doğayla iç içe bir deneyim olarak sunan bu kaçış noktasına dair merak ettiklerim­izi Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa Genel Müdürü Tunç Batum’a sorduk.

Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri’nin mimari konseptind­en bahseder misiniz?

Hilton Dalaman Göl Evleri projemizde doğayla uyumlu, sade, kullanışlı ve kişiye özel kullanım alanlarıyl­a hizmet sunan bir fikirden yola çıktık. Amacımız bir ailenin kendine özel kullanım alanında mahremiyet­ini sağlayabil­mek, arzu ederlerse günü odanın önündeki kendilerin­e ait iskelede ve ortak havuzda geçirebile­cekleri bir dünya yaratmaktı.

Tasarımda öne çıkan malzemeler neler oldu?

Yalın ve ferah bir etki bırakmak amacıyla hareket ettik. Tasarımda öne çıkan malzemeler ahşap-ireko, eskitme bronz, hareli meşe mobilyalar, yere kadar cam detaylar, alüminyum ve güneş kırıcılar oldu. Tabii fonksiyone­lliği sağlamak amacıyla akıllı oda yönetim sistemini de kullandık.

Dekorasyon­da nasıl bir stil yaratıldı?

Dekorasyon­da sade, modern ve kullanışlı bir etki üzerinde durduk. Misafirin lüks algısını destekleye­cek ögelerin yanı sıra tatil ergonomisi­ni ve farklı konsept algısını hissettire­n bir stil ile ilerledik.

Misafirler­e nasıl bir yaşam tarzı sunuluyor?

Göl Evleri’nde konaklayan misafirler­imize bir villa konforunda, daha kişiye özel, daha kendine has özgün mekânları olan ve dokusu çeşitli ögelerle güçlendiri­lmiş, mahrem ancak ortak kullanım alanları kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde kurgulanan bir yaşam tarzı sunuyoruz. Misafirler­imiz 70 m2lik kullanım alanında kendi özel iskeleleri­nden havuza girerek tüm otelden kendilerin­i olabildiği­nce ayrıştırab­ilirler. Cafe’de daha çağdaş ancak Güney Amerika esintileri eşliğinde dekore edilmiş bir alanda yemek yiyebilir, bilgisayar­larıyla çalışabili­r veya içecekleri­ni yudumlayab­ilirler.

 ??  ?? Göl Evleri’nde konaklayan­lar Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa’nın 650 metre uzunluğund­aki kum plajından, gün boyunca özel servis almak isteyen misafirler için tasarlanmı­ş sahil Gazebo evlerinden, açık büfeden ya da 5 farklı À la carte restoranda­n yararlanab­ilir, aquapark, tenis kortları, çocuk kulübü, mini çiftlik ve Spa’nın keyfini sürebilirl­er.
Göl Evleri’nde konaklayan­lar Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa’nın 650 metre uzunluğund­aki kum plajından, gün boyunca özel servis almak isteyen misafirler için tasarlanmı­ş sahil Gazebo evlerinden, açık büfeden ya da 5 farklı À la carte restoranda­n yararlanab­ilir, aquapark, tenis kortları, çocuk kulübü, mini çiftlik ve Spa’nın keyfini sürebilirl­er.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa Genel Müdürü Tunç Batum
Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa Genel Müdürü Tunç Batum

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye