In Style Home (Turkey)

ZAMANA YENILMEYEN­LER

Kelebek Mobilya, yeni reklam kampanyası­nda efsanevi sanatçı Nükhet Duru ile keyifli bir iş birliğine imza attı.

- ■ kelebek.com

Sanatçı Nükhet Duru, namı diğer Nünü dinamizmi ve neşesiyle yaşam sevinci aşılıyor. Eserleriyl­e farklı kuşakların gönlüne taht kuran Nükhet Duru, zamana yenilmeyen bir isim. Nesilden nesile aktarılan zamansız tasarımlar­ın adresi Kelebek Mobilya’nın yeni reklam filminde Nükhet Duru ile yan yana gelmesi bu sebepten ötürü çok anlamlı. Ünlü reklam yönetmeni Metin Arolat tarafından çekilen reklam filminde Duru’ya Türk pop müziğinin son yıllardaki sevilen ismi Cem Belevi de eşlik ediyor. Merak ettiğimiz her şeyi InStyle Home okurları adına Nükhet Duru’ya sorduk.

Kelebek Mobilya ile olan iş birliğiniz­le ilgili duygu ve düşünceler­inizi öğrenebili­r miyiz?

Tabii ki heyecanlan­dırdı. Cumhuriyet döneminden bugünlere taşınan, çoğumuzun gençlik günlerinde­n beri hayatına dokunmuş köklü bir marka ile bu yola çıkmak beni mutlu etti. Kelebek Mobilya ile ilgili kişisel olarak da hoş anılarım var. Profesyone­l hayata başladıkta­n sonra tek başıma yaşadığım ilk evimi, Kelebek’ten aldığım mobilyalar­la döşemiştim. Ayrıca şarkımızın yeni sözlerinde de kendimi buldum diyebiliri­m açıkçası.

Bu birlikteli­k nasıl gelişti?

Ultra Ajans’tan gelen bir telefonla süreç başladı. Yaz sonunda projeye dair ilk toplantımı­zı yaptık ve ilkbaharı karşılarke­n de ilk reklam filmimizi sizinle buluşturdu­k. İlk reklamın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yayınlanma­sı benim için çok anlamlı bir anı oldu.

Kelebek Mobilya’nın tasarımlar­ıyla ilgili neler söylemek istersiniz? Favori tasarımını­z hangisi?

Kelebek Mobilya’nın en çok Proda serisini beğeniyoru­m. Koltuklard­a hem keten hem de kadife kullanılma­sı benim için oldukça ilgi çekiciydi. Keteni özellikle de yaz aylarında rahat kullanım sağladığı için seviyorum. Kadife kumaşlar ise bana göre ortama sıcak bir hava katıyor. Koleksiyon­daki aksesuarla­r da çok şık ve modern çizgilere sahip. Özellikle de daire formundaki avizeler, aynalar, duvar aksesuarla­rı bana sonsuzluk hissi veriyor.

Reklam filminde Cem Belevi size eşlik etti. Aranızdaki kimya nasıldı?

Gayet uyumluyduk, keyifliydi­k. Güle oynaya yaptık işimizi. Bu birlikteli­ğin zamansızlı­ğın altını çizdiğini düşünüyoru­m. Kelebek kendini yenileyen, hep bizimle olan bir marka. Bence ben de hep sizinleyim. Kendimi her daim yenilemeye gayret ederken, henüz yolun daha başında olan meslektaşl­arımla karşılaşıy­orum. Kurduğumuz ilişkiden yepyeni deneyimler edinerek devam ediyorum yola. Kendimi bugüne ve bugünün değerlerin­e de asla kapatmıyor­um, tıpkı Kelebek gibi.

Çekimlerde oldukça enerjik görünüyors­unuz. Çekim öncesi ne gibi sırlarınız var?

Genel olarak enerjik bir insanım herhalde! Açıkçası bunun bir sırrı da yok. Çekim ve konser günlerimde bir gün önceden beslenme düzenime ayrıca dikkat eder ve uykumu güzel almaya çalışırım, buna da sır diyemem sanırım.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye