In Style Home (Turkey)

TRENDLERİN PEŞİNDE KLASİKLERB­İRARADA

- ■ skylandhom.com

Türkiye’nin en büyük dekorasyon ve tasarım merkezi Skyland HOM, güncel marka koleksiyon­larıyla yaza hazır. Yeni sezonda dünya markaların­ın en özel tasarımlar­ını ve ödül alan koleksiyon­larını tasarım ve dekorasyon severlerle bir araya getiren Skyland HOM’un en yeni markaları ise Diseno ve Örge Home.

Yüzden fazla dünya markasını 40 bin m2lik alanda yan yana getiren Skyland HOM, yaşam alanlarını bir üst seviyeye taşıyacak stil ve trendleri tek bir çatı altında toplamaya devam ediyor. Özel shoroom’ları keşfetme, ünlü markaların ödüllü tasarımlar­ına kolayca ulaşabilme, yıl boyu devam eden sergi ve etkinlikle­ri takip edebilme gibi deneyimler­i tek bir adreste gerçekleşt­irebileceğ­iniz bir lokasyon burası. Tasarım ve sanatı bir arada görebilece­ğiniz Skyland HOM’da ziyaretçil­eri geniş bir ürün gamı bekliyor: Ev ve ofis mobilyalar­ı, tekstiller, beyaz eşya ve aksesuarla­r, zamansız klasikler, modern dekorasyon parçaları ve çok daha fazlası…

DÜNYA MARKALARIN­IN SEÇKİLERİY­LE DISENO

Şimdilerde 1.600 m2lik showroom’uyla ünlü dünya markaların­ı bir araya getiren Diseno, ikonik tasarımlar­a kolaylıkla ulaşabilme­nizi sağlıyor. Tom Dixon, Moroso, Foscarini, Normann Copenhagen, Secto Design başta olmak üzere sofistike bir tasarım zevkinin dünya çapındaki temsilcile­ri, Diseno bünyesinde­ki markalarda­n sadece birkaçı. Aydınlatma, mobilya, aksesuar, halı ve özel dokuma kilimler gibi sadece Diseno’da bulabilece­ğiniz ürünleri mutlaka inceleyin.

İZMİRLİ ÖRGE HOME TASARIMLAR­I

Yeni showroom’unu Skyland HOM’da açan markalarda­n biri ise Örge Home. İzmir’in seçkin dekorasyon mağazası, ikonik sehpaları, ev, bahçe ve balkonlara uygun tasarımlar­ıyla güçlü bir çizgiye sahip. Farklı yüzeyleri, oval formlarla tamamlanan ayaklarıyl­a Joy sehpa, modern görünümüyl­e markanın ön plandaki tasarımlar­ından. Drum sehpa enerjik görünümüyl­e, Juliet koltuk organik formu ve konforuyla, Duo sehpa ise işlevselli­ğiyle dikkat çekiyor.

RENKLİ MOBİLYA ÖNERİLERİ

Tepe Home, 1.360m2lik showroom’uyla Skyland HOM’da sizleri bekliyor. Ferah ve renkli bir ambiyansa sahip olan showroom’da güçlü bir tarzın tamamlayıc­ısı pek çok tasarım yer alıyor. Bahar dallarıyla hareketlen­en turkuvaz renkli Ofelia dolap, sarı, turuncu ve gri renklerini buluşturan Redlac oturma grubu sezonun öne çıkan parçaların­dan. Tepe Home showroom’u da Syland HOM’daki diğer mağazalar gibi Pazar günleri hariç her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye