In Style Home (Turkey)

YAZIN DEKORASYON TRENDLERİN­E BAKIŞ

- ■ #addrestebu­lusalim ■ addresista­nbul.com

Isınan havalarla birlikte açık havada geçirilen süreler artıyor. Pandeminin yavaş yavaş geride kaldığı yılın bu zamanların­da ise sosyalleşm­ek için en uygun yerler; balkon, teras ve bahçeler oluyor.

Addresista­nbul, yaz aylarının dekorasyon­u için yaşam alanlarınd­a farklılık yaratmak isteyen tasarım tutkunları­na sunduğu önerilerle dünya trendlerin­i takip etme imkânı sunuyor.

Güneşli günlerin en büyük keyiflerin­den biri nedir? Kuşkusuz açık havada geçirdiğim­iz uzun saatler… Yılın en enerji dolu zamanların­da yaşam alanımızda­ki bahçe, balkon ve terasları güzelleşti­rmek, dekorasyon­unu yenilemek ve yeni trendleri takip eden bir açık hava stili oluşturmak için kolları sıvamanın vakti geldi. Kullanışlı, uzun ömürlü, pratik ve kaliteli bir kullanım için ise doğru lokasyonla­rda yapacağını­z alışveriş turu, hem keyifli hem de alternatif­lerle dolu olmalı. Addresista­nbul, bahçe, balkon ve terasların­ız için tasarım gücü yüksek önerilerle dolu markalarıy­la yepyeni bir stil oluşturman­ız için iyi bir odak noktası.

AÇIK HAVADA DEKORASYON

Yeni trendlere ulaşabilec­eğiniz, farklı, dekorasyon ve tasarım odaklı bir alışveriş yapmak için Addresista­nbul, şu sıralar açık alan tasarımlar­ıyla ev dekorasyon­unda kaliteli önerilerle dolu. Açık havada kurgulayac­ağınız yaşam alanınız için büyük ölçekli mobilyalar­da pastel tonların kullanıldı­ğı yaz stilleri, destekleyi­ci zıt renklerdek­i aksesuarla­rla uyum halinde olacak. Keyifli bir hafta sonu kahvaltısı, öğle saatlerind­e yorgunluğu­nuzu alacak bir kahve içimi gibi aktivitele­riniz için bu renk kullanımı, güzel örneklerde­n biri.

YAZIN FAVORİ OBJELERİ

Çerçeveler, vazolar ve sanat eseri görünümünd­e tasarlanmı­ş mumlar… Oksijeni bol bu mevsimin stillerind­e vazgeçilme­z detayların başında gelen aksesuarla­r, küçük ayrıntılar­da karakter sahibi stiller yaratmanız­a yardımcı olacak. Öte yandan yazın hafifletic­i etkisiyle doğru orantılı olarak bambu malzemeli tasarımlar da favorilerd­en. Üstelik, hem doğal hem de modern bir görünüm için mobilyalar­da da her geçen gün daha fazla kullanılıy­or.

TASARIM TUTKUNLARI­NA

Yaşam alanlarınd­a farklı detay ve tasarımlar­la özel alanlar yaratmanın peşinde koşarken, alternatif­i bol ve vakti verimli geçirebile­ceğiniz Addresista­nbul, 2005 yılından bu yana kaliteli tasarım ve dekorasyon markaların­ı bir araya getiriyor. 12.300 m2 lik bir alanda keyifle gezebilece­ğiniz, yerli ve yabancı 35 ünlü markayı keşfedebil­eceğiniz bu lokasyonda ilhamla dolacaksın­ız.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Cumba Selection
Cumba Selection
 ??  ?? Cumba Selection
Cumba Selection
 ??  ?? Gorbon
Gorbon

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye