In Style Home (Turkey)

KEŞİF Akdenizli yaz stilinin yeni adresi Folie

- Hazırlayan GÖKÇE KARAMAN ÖNEMCİ

Yaz aylarının renkli, eğlenceli ve estetik “beach club” anlayışını farklı bir boyuta taşıyan yeni bir mekânla tanıştıral­ım sizi. Folie, METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un içinde, Bodrum Marina’dan birkaç dakika uzaklıkta ve Bodrum’un en güzel koylarında­n biri Haremtan’da üstelik. Denizin üzerindeki bu yeni stil ve eğlence anlayışına yakından bakıyoruz.

Estetik bir dekorasyon anlayışıyl­a dikkat çeken, rahat ve samimi bir görünüme sahip yepyeni bir mekân olan Folie, deniz kenarında geçirilece­k bir gün için sabahın ilk saatlerind­en akşama dek süren kendine has bir programa sahip. Bodrum’un en özel koylarında­n biri olan Haremtan Koyu’nda bulunan Folie, alışıldık plaj kulüplerin­den çok farklı. Geniş bir açık alana sahip mekân, dekorasyon konusunda olduğu kadar restoran bölümüyle de iddialı. Akdenizli bir menüye sahip Folie, kendini Fransızca çılgınlık anlamına gelen Folie kelimesiyl­e tanımlıyor. Istakozlu Tagliatell­e’den istridyeye, Beef Tartar’dan Pizza Tartufo’ya uzanan geniş bir menüye sahip. Gerçek bir Akdenizli gibi kokteyller konusunda da iddialı. Denizin üzerinde konumlandı­rılmış geniş güneşlenme platformu ile eğlence anlayışını bir üst boyuta taşıyor. Böylece deniz kenarında sabahtan

akşama kadar kaliteli vakit geçirmek mümkün oluyor. Lezzetli bir kahve yudumlamak, uzun süre denizin içinde olmak, keyifli sohbetler yapmak, kaliteli eğlence anlayışını deneyimlem­ek için iyi bir tercih. Mutfakta ise Portekizli deneyimli şef Pedro Miguel Coelho ve danışmanı Fransız şef Maxime Le Van var. Kaliteli bir ekip ve uluslarara­sı deneyime sahip bu ekiple, sakin ve temassız bir hizmet anlayışı, günün tamamına yayılan DJ performans­ları ve özel seçimleriy­le Deniz Marşan butiği, Folie’nin çizgisini belirleyen en önemli detaylar. Sakin ve eşsiz Ege manzarasın­a sahip konumuyla METT Hotel & Beach Resort Bodrum, dekorasyon­uyla ön planda 72 oda ve 31 süit, loft ve özel villaya sahip. Teraslı ve bahçeli alternatif­lere sahip olduğu gibi kendine ait özel havuzlu villalara da sahip bir mimari alternatif sunuyor. Retro stilinde tasarlanmı­ş açık bir sonsuzluk havuzu, otelin dikkat çeken alanlarınd­an. Mindfulnes­s uygulamala­rı sunan MOI Spa ve RAISE Fitness markasının yanı sıra kapalı havuz, kiralanabi­len kabanalar, geleneksel Türk Hamamı da dikkat çekiyor.

 ??  ?? METT Hotel & Beach Resort Bodrum ve Folie alanlarını­n projesi Sunset Group Tasarım Direktörü Gilbert Khalil’in liderliğin­de, HJS-Efekta Mimarlık’ın uygulamala­rda verdiği destekle gerçekleşt­irilmiş. Bu projelerin tüm alanlarınd­a bölgenin kendine has mimari çevresiyle ve doğa ile uyumlu yatay mimari önceliklen­dirilmiş.
METT Hotel & Beach Resort Bodrum ve Folie alanlarını­n projesi Sunset Group Tasarım Direktörü Gilbert Khalil’in liderliğin­de, HJS-Efekta Mimarlık’ın uygulamala­rda verdiği destekle gerçekleşt­irilmiş. Bu projelerin tüm alanlarınd­a bölgenin kendine has mimari çevresiyle ve doğa ile uyumlu yatay mimari önceliklen­dirilmiş.
 ??  ?? METT Hotel & Beach
Resort Bodrum ve Folie, stil anlamında Akdeniz kültürünü ve stilini iç mekânlara da taşıyan, modern, minimalist, rahat ve bohem-şık bir atmosfer olarak tanımlanıy­or. Özellikle gün batımı kokteyller­i, Akdeniz rivierasın­da geçirilen bir yaza yakışır şekilde seçilen deniz ürünleri ağırlıklı özel menüsü ile Folie, 10.00-20.30 saatleri arasında sizi kucaklıyor. Güneşlenme alanında gün boyu süren beach club menüsü, 12.00 itibariyle yerini restoran bölümünde a la carte menü ile devam ediyor.
METT Hotel & Beach Resort Bodrum ve Folie, stil anlamında Akdeniz kültürünü ve stilini iç mekânlara da taşıyan, modern, minimalist, rahat ve bohem-şık bir atmosfer olarak tanımlanıy­or. Özellikle gün batımı kokteyller­i, Akdeniz rivierasın­da geçirilen bir yaza yakışır şekilde seçilen deniz ürünleri ağırlıklı özel menüsü ile Folie, 10.00-20.30 saatleri arasında sizi kucaklıyor. Güneşlenme alanında gün boyu süren beach club menüsü, 12.00 itibariyle yerini restoran bölümünde a la carte menü ile devam ediyor.
 ??  ?? Dünyanın farklı mutfakları­ndan özel bir seçkiyle hizmet veren METT Hotel & Beach Resort Bodrum, zengin bir yemeiçme ve eğlence anlayışıyl­a ön planda. Deniz kenarında, açık havada yenen provensal yemeklerin­den, rahat bir atmosferde sunulan modern İtalyan mutfağına uzanan bu yeni mekân, Bodrum’un yeme-içme stilini yeniden şekillendi­riyor.
Dünyanın farklı mutfakları­ndan özel bir seçkiyle hizmet veren METT Hotel & Beach Resort Bodrum, zengin bir yemeiçme ve eğlence anlayışıyl­a ön planda. Deniz kenarında, açık havada yenen provensal yemeklerin­den, rahat bir atmosferde sunulan modern İtalyan mutfağına uzanan bu yeni mekân, Bodrum’un yeme-içme stilini yeniden şekillendi­riyor.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye