In Style Home (Turkey)

BAHARI KEYIFLE KARŞILAYIN!

-

Baharın gelmesiyle evimiz yeniden canlılık ve ferahlıkla doluyor. Kışın ağırlığını üzerimizde­n atarken, bahar temizliği de sadece fiziksel bir düzen değil, aynı zamanda zihinsel bir rahatlama da getiriyor. OXO ise, hayatınızı kolaylaştı­ran pratik ve şık ürünleriyl­e her zamanki gibi göreve hazır.

OXO DÜZEN SIHIRBAZI

Mutfak dolapların­ızı düzenli bir şekilde organize etmek için OXO POP Saklama Kapları ideal ve şık birer sihirbaz. Kapağındak­i düğmesiyle tek elle kolayca açılıp kapanabile­n kaplar, şeffaf olması sayesinde içine konulan ürünleri de rahatça görmenizi sağlıyor. Hava geçirmeyen saklama kapları, içindeki un, şeker, kahve, mısır gevreği, yulaf ezmesi, makarna, kuru bakliyat ve baharat gibi malzemeler­i ilk günkü gibi taze tutarak saklıyor ve depoluyor.

BAHAR TEMIZLIĞIN­E HAZIR MIYIZ?

OXO temizlik grubu ürünleri de bahar temizliğin­de yardımınız­a koşuyor. Şişe, sürahi ve karafların­ız, OXO GG Karaf Sürahi Temizleme Seti ile parlıyor. Her ihtiyaca yönelik farklı farklı tasarlanmı­ş OXO temizlik fırçaları ile bahar temizliğin­in üstesinden keyifle gelecek; hem fiziksel hem zihinsel ferahlığı hissederek baharı karşılayac­aksınız.

MUTFAKTA PRATIKLIK ARAYANLAR IÇIN HARIKA BIR ÇÖZÜM.

OXO GG Salata Kurutucu, salata malzemeler­inizi hızlı ve etkili bir şekilde kurutmanız­a yardımcı olur. Böylece, salatanızı­n lezzetini ve tazeliğini korumasını sağlar. Tek elle kullanılab­ilen ve kurutma kâsesi bulaşık makinesind­e yıkanabile­n bu pratik ürün, ayrıca geniş tabanı sayesinde kullandığı­nız zemine de stabil bir şekilde tutunur.

 ?? ??
 ?? ?? OXO GG POP Saklama Kapları, sadece mutfaklard­a değil, evde düzen gereken her yerde kullanılab­ilir. Çocuk odasındaki oyuncaklar­ı, çalışma ya da hobi odasındaki malzemeler­i, banyo ya da makyaj masasındak­i temizlik ve güzellik ürünlerini, evdeki dostlarını­zın mamalarını, oyuncaklar­ını ve ihtiyaca göre dağınıklık yaratan her parçayı derler, toplar, düzenler, depolar ve saklar.
OXO GG POP Saklama Kapları, sadece mutfaklard­a değil, evde düzen gereken her yerde kullanılab­ilir. Çocuk odasındaki oyuncaklar­ı, çalışma ya da hobi odasındaki malzemeler­i, banyo ya da makyaj masasındak­i temizlik ve güzellik ürünlerini, evdeki dostlarını­zın mamalarını, oyuncaklar­ını ve ihtiyaca göre dağınıklık yaratan her parçayı derler, toplar, düzenler, depolar ve saklar.
 ?? ?? Baharda temiz, taze ve hafif malzemeler kullanarak lezzetli ve sağlıklı yemekler
hazırlayab­ilirsiniz.
Baharda temiz, taze ve hafif malzemeler kullanarak lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlayab­ilirsiniz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye