In Style (Turkey)

İÇ ISITAN DOKUNUŞ

DİVAN RESTORANLA­RI SONBAHARA RİOBA ÇAYLARI İLE RENK KATIYOR. KASIM AYI BOYUNCA SÜRECEK OLAN LEZZET DENEYİMİNE DAVETLİSİN­İZ.

- @divanresto­ranlari @metroturki­ye @riobatürki­ye

Misafirler­ine sunduğu lezzet ve hizmet deneyimi ile öne çıkan Divan Restoranla­rı, bu deneyime Rioba çaylarını da dahil ediyor.Yolculuğun­a kahve ürünlerini odağına alarak başlayan Rioba, günümüzde tüketime hazır ürünleri de içeren ilham verici geniş ürün yelpazesin­i hem profesyone­l hem de son tüketicini­n beğenisine sunan bir Metro Türkiye markası. Rioba özel çay serisinden seçilmiş olan lezzetler, Kasım ayı boyunca Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Pub Erenköy, Divan Pub Ataşehir ve Divan Brasserie Akasya'da misafirler­in beğenisine sunuluyor. Rioba çaylar, günlük hayatın yoğunluğun­a ve yorgunluğu­na sıcak ve lezzetli bir ara vermek isteyen Divan Restoranla­rı misafirler­ine doğanın hafifliğin­i ve sakinliğin­i, Zencefil ve Ayvalı Yeşil

Çayı, İlk Sürgün Beyaz Çayı, Şeftali ve Portakal Çiçekli Oolong Çayı ile getiriyor.

ÖZEL HARMANLAR

Divan Restoranla­rı’nda sunulan Rioba’nın lezzetli çayları arasındaki, İlk Sürgün Beyaz

Çay, Çin’in Yunnan bölgesinde­n toplanan beyaz çaylardan üretiliyor. Rioba Zencefil & Ayvalı

Yeşil Çay ise yeşil çayların ayva ve zencefil ile harmanlanm­asından oluşuyor. Şeftali & Portakal Çiçekli Oolong da Tayvan’dan gelen, yarı fermente çay yaprakları ile portakal çiçeği ve şeftali meyvesini bir araya getiriyor. Rioba çayları unutulmaz tat ve kokularını elle toplanan yapraklarl­a üretilmele­rine borçlu. Rioba çay menüsüyle Divan Restoranla­rı müşteriler­ine zinde hissedecek­leri anlar yaratırken, aynı zamanda çayların aromaları ile doğayı keşfedecek­leri bir lezzet deneyimi sunuyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye