In Style (Turkey)

Takviye Güç: KOLAJEN

- Yerli üretimi destekleye­n bir firma olarak yerelleşme stratejile­rinizi anlatabili­r misiniz?

CİLDE ESNEKLİK VE CANLILIK KAZANDIRAN, SON DÖNEMİN YÜKSELEN GÜZELLİK TRENDİ KOLAJEN HAKKINDA, KAMPOTU İLAÇ PAZARLAMA DİREKTÖRÜ HANDE YALÇIN İLE KONUŞTUK.

Günümüzde tüketicile­rin sağlık ve güzellikle­rini korumak için doğal ürünlere, fonksiyone­l ve güvenli gıda takviyeler­ine yöneldiğin­i belirten Hande Yalçın, kolajenin vücuttaki oksijen azlığı, beslenme yetersizli­kleri ve dış etkenler nedeniyle 20’li yaşların ortalarınd­an itibaren azaldığını belirtiyor. Kolajen kaybı sonucunday­sa deri esnekliğin­i, parlaklığı­nı ve yumuşaklığ­ını kaybediyor, donuklaşıy­or, kırışıyor ve renk değişiklik­leri oluşuyor. Yalçın, cilt problemler­i ortaya çıkmadan kolajen takviyesi almaya başlamanın süreci yavaşlattı­ğını vurguluyor.

Voonka Beauty ürün yelpazesin­de hangi formlarda kolajen takviyesi bulunuyor? Ürünlerden kimler, nasıl faydalanbi­lir?

Voonka Beauty markamız içerisinde; Collagen Beauty

Plus Saşe, Collagen Beauty Shake Drink Mix, Collagen Hyaluronic Acid tablet, Collagen Beauty Gummies olmak üzere toplamda dört farklı form bulunuyor.

Ürünlerimi­zin kullanımı çevresel koşullara, yaşa, sigara kullanımın­a, beslenme alışkanlık­larına göre kişiden kişiye değişkenli­k göstermekt­edir. Genel olarak 35 yaş üstü kullanıcıl­ar Collagen Beauty Plus saşe veya Collagen Beauty Shake Drink Mix ürünümüzün kür şeklinde 8-12 hafta boyunca, her gün bir kere kullanılma­sını önermektey­iz. 35 yaş altındaki kullanıcıl­arımız için ise Collagen Beauty Plus saşe veya Collagen Beauty Shake Drink Mix ürünümüzün bir hafta boyunca, her gün bir kere kullanılıp sonraki hafta ara vererek 8-12 haftalık bir kür şeklinde kullanılma­sını önermektey­iz.

Kürü tamamladık­tan sonra haftada bir veya iki kere Voonka Collagen Hyaluronic asit tablet ya da Collagen Beauty Gummies'i günde bir adet kullanmaya devam edebilirsi­niz.

“Kolajende Yeni Devir, Güzelliği Kendine Çevir” sloganıyla sunduğunuz yeni ürününüz Collagen Shake Drink Mix'ten bahsedebil­ir misiniz?

Voonka Beauty serisinin yeni üyesi Collagen Shake Drink Mix; içeriğinde­ki yeşil çay ekstraktı, resveratro­l, C, E ve B vitaminler­i ile zenginleşt­irilen hidrolize Tip I ve Tip III kollajeni bir arada sunmaktadı­r. Kolajen emilimini vücutta hızlandıra­n ve artıran C vitamini, doğası gereği su ile karıştırıl­dıktan sonra hızlıca okside olmaya ve kolajen yapısını bozmaya başlar. Bu nedenle de ürünün tadında değişim yaratır ve faydası azalır. Collagen Shake Drink Mix, Türkiye’de ilk ve tek olan kapak teknolojis­i ile bu oksidasyon­un önüne geçmek için vitaminler­i kapağının içerisinde yer alan özel haznesinde barındırıy­or. Kullanıcı kapağı çevirerek özel hazne içerisinde­ki bileşenler­in

şişenin alt bölümüne geçmesini sağlıyor ve kullanıcı kolajeni kendi tüketeceği sırada hazırlayar­ak en taze formuyla kullanabil­iyor. Her bir Collagen Shake Drink Mix, 10.000 mg Tip I ve Tİp III hidrolize kollajen içermekted­ir.

Tüketicile­rimiz birçok ürünle ilk defa bizimle tanışıyor. Yüzde 100 yerli sermaye ile insanların ihtiyaçlar­ına yönelik ürünler üretip uluslarara­sı pazarda rekabet edebilecek bir marka yaratma hedefimize emin adımlar ile ilerlerken, “Yeni Nesil Yaşam Desteği” iddiamızın da altını doldurmaya ve yola çıktığımız ilk günden bu yana her faaliyetim­izde çevre bilinci taşıyıp gelecek kuşaklar adına hissettiği­miz sorumluluk­la hareket ediyoruz. Bu doğrultuda, Mart 2020 tarihinde hayata geçirdiğim­iz yeni üretim tesisimizl­e birlikte ürün grubumuzu genişletme­ye yönelik AR-GE çalışmalar­ımıza hız verdik. Farklı ihtiyaç gruplarına yönelik ürünler geliştiriy­oruz. Bu ürün grupları ile tüketicile­rimizin yaşam kaliteleri­ni artırmayı hedefliyor­uz. Son iki yıl içerisinde pazarın en hızlı büyüyen markaların­a sahip olan Kampotu İlaç olarak, üretimleri­mizi gerçekleşt­irirken, Covid-19 ile mücadele konusunda da aldığımız önlem ve uygulamala­rla TSE Güvenli Üretim Belgesi aldık.

 ??  ?? Voonka Beauty Collagen Shake Drink Mix 15’li ürün paketi, 374,50 TL; yetkili eczanelerd­e.
Voonka Beauty Collagen Shake Drink Mix 15’li ürün paketi, 374,50 TL; yetkili eczanelerd­e.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye