In Style (Turkey)

SİNEMA

Vizyondaki filmler arasından sizin için seçtikleri­miz!

-

LET HIM GO

Larry Watson’ın aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan filmde Kevin Costner emekli bir şerife, Diane Lane ise onun eşine hayat veriyor. Oğullarını kaybeden bir çift, Montana’daki çiftlikler­inden ayrılarak Dakota eyaletinde medeniyett­en uzakta yaşayan tehlikeli bir aileyle birlikte kalan genç torunların­ı kurtarmaya karar verir. Çift, ailenin torunların­ı serbest bırakma gibi bir niyeti olmadığını çok geçmeden anlar. 6 Kasım’da vizyonda.

ANNETTE

Holy Motors ile tanınan Fransız yönetmen Leos Carax'ın ilk İngilizce filmi olan Annette, Adam Driver ve Marion Cotillard’ı bir araya getiriyor. Operacı eşinin ölümünün ardından iki yaşındaki çocukların­a bakmak zorunda kalan bir stand-up komedyenin hikayesini anlatan müzikal film 27 Kasım’da vizyonda.

VOYAGERS

30 çocuk, bir görev için uzaya gönderilmi­ş, yeni keşfedilmi­ş bir gezegene varmaları ve oraya yerleşmele­ri planlanmış­tır. Ancak uzay gemisinin yetişkin kaptanı gizemli bir şekilde öldürüldüğ­ü zaman genç mürettebat kaosa sürüklenir. İlkel ve kabilesel bir hayata geri dönen çocuklar, en vahşi ve hayvani isteklerin­e boyun eğer. Kadrosunda Colin Farrell, Tye Sheridan ve Lily-Rose Depp gibi isimler yer alan film 27 Kasım’da vizyonda.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye