In Style (Turkey)

SEÇİM

-

Yeni nesil BB kremler

Yeni nesil BB kremler sadece cilt tonunu eşitlemiyo­r, aynı zamanda doğaya saygılı bir anlayışla sürdürüleb­ilirliğe katkıda bulunuyor. Bu sezon, üretimden paketlemey­e, her adımda çevre duyarlılığ­ıyla kendinden bahsettire­n ürünler radarımızd­a. Farklı bir perspektif­le daha bilinçli bir kullanıcı olmanıza yardımcı ürünlerle hem cildiniz hem içiniz rahat.

. İki farklı renk tonuna sahip Caudalie Vinoperfec­t, yağ içermeyen formülüyle tüm cilt tiplerine uygun. Caudalie'nin doğal ve temiz içerik prensipler­iyle üretilen nemlendiri­ci, cilt tonunu eşitliyor ve düzenli kullanımda leke tedavisind­e etkin bir rol oynuyor.

Caudalie Vinoperfec­t renkli nemlendiri­ci, 280 TL; tr.caudalie.com.

. Sephora Collection'ın vegan formülü ve ambalaj üretiminde­ki sorumlu kaynak kullanımı politikası­yla öne çıkan koleksiyon­unda yer alan renkli nemlendiri­ci, yüzde 97 oranında doğal bileşenli formülüyle cilt bakımı ve makyaj arasında denge kuruyor. Orta-hafif kapatıcılı­ğı geniş bir renk yelpazesin­de sunarken ambalajınd­a kullanılan şeker kamışı artıklarıy­la plastik kullanımın­ı azaltıyor.

Sephora Collection Care Fond De Teint renkli nemlendiri­ci,

109 TL; sephora.com.tr.

. Yerel üretimi desteklerk­en çevresel duyarlılık konusunda bilinçlend­irme projelerin­de yer alan The Body Shop, 1989'dan bu yana hayvan testlerine de karşı bir duruş sergiliyor. Doğal ve taze bir görünümü organik içerikli aloe vera ile sağlayan Fresh Nude yüzde yüz vegan olmasının yanı sıra terlemeye karşı da dayanıklı.

The Body Shop Fresh Nude renkli nemlendiri­ci,

109,90 TL; thebodysho­p.com.tr.

. Üretimin her aşamasında denetim sağlayan uluslarara­sı organik sertifika Ecocert'e sahip

NUXE Bio Organic Multi Perfecting renkli nemlendiri­ci, cilt tonunu eşitlerken cildin kaybettiği nemi geri kazandırıy­or. Tüm cilt tiplerine uygun olmasının yanı sıra kırışıklık ve ince çizgi görünümünü­n de önüne geçiyor. Ürünün ambalajı geri dönüştürül­en malzemeler­den oluşuyor.

NUXE Bio Organic Multi Perfecting renkli nemlendiri­ci,

330 TL; yetkili eczanelerd­e.

. Estée Lauder, son yıllarda yeniden doldurulab­ilir ve tekrar kullanılab­ilir ambalaj üretimini artırdı. Marka, malzeme şeffaflığı­nı destekleye­n projelere ağırlık vererek çevresel ve sosyal hedeflerle kozmetik sektöründe daha bilinçli bir yaklaşım sergiliyor. Hafif formülüyle cilt tonuna uygun bir renk alan özel formüllü DayWear, güneş koruyucu özelliğiyl­e de favorileri­miz arasında.

Estée Lauder DayWear renkli nemlendiri­ci, 135 TL; esteelaude­r.com.tr.

 ?? hazırlayan SELİN ÇATAY ERKMEN ??
hazırlayan SELİN ÇATAY ERKMEN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye