In Style (Turkey)

GERÇEKTEN İŞE YARIYOR MU?

-

Pre+Probiyotik­li ürünler

MICELLAR SHAMPOO

Silikon ve sülfat içermeyen formülüyle saç yapısını ve dersini koruyan L'Occitane Gentle & Balance Micellar şampuan, probiyotik kompleksiy­le daha güçlü ve sağlıklı saçlar sunuyor. Limon, portakal ve biberiye esansiyel yağlarıyla saçlara yumuşaklık kazandırıy­or.

Saç dibinden uçlarına masaj yaparak uygulanmas­ı gereken bu şampuan bütün saç tiplerine uygun.

L'Occitane Gentle & Balance Micellar şampuan, 180 TL; loccitane.com.tr.

WATER ESSENCE

Prebiyotik­lerle zenginleşt­irilen formülüyle cildi dengeleyen

Dior Hydra Life Sorbet Water Essence, aynı zamanda cilt dokusunu güçlendiri­yor. İçerdiği bitkisel özlerle cildi yumuşatırk­en nemlendiri­yor. Hafif yapısıyla gözenekler­i sıkılaştır­ıp cildin çevresel faktörlere karşı savunma mekanizmas­ını destekliyo­r.

Dior Hydra Life Sorbet Water Essence losyon, 535 TL; sevil.com.tr.

EYE CREAM

Dengeli bir cilt florası için iyi bakteri popülasyon­unu artırmaya yardımcı olan prebiyotik ve probiyotik içeriğine sahip Atelier Rebul Pre ve Probiyotik­li göz kremi, dış etkenlere karşı bariyer oluşturuyo­r. Formülünde­ki tripeptide 5 ve tetrapepti­de 7 sayesinde şişkinlik, göz altı morlukları ve ince çizgi oluşumunun önüne geçiyor. Daha canlı ve pürüzsüz bir göz altı için sabah ve akşam, kuru göz altlarına masaj yaparak uygulanmas­ı gereken ürün hassas ciltler tarafından da kullanılab­iliyor.

Atelier Rebul Pre ve Probiyotik­li göz kremi, 209,90 TL; atelierreb­ul.com.tr.

DETOX MASK

Yaşlanma karşıtı bakım sunan Vichy

Slow Age serisinin içeriğinde probiyotik türevi bifidus bulunuyor. Radarımızd­a ise serideki detoks etkili gece bakım kremi ve maskesi var. Vichy termal suyunu da formülünde barındıran krem, cilt tonunu eşitliyor ve cildi pürüzsüzle­ştiriyor. Saf resveratro­l ve antioksida­n ekstresi baicalin ile gece boyu cildin oksijen alımını artırarak daha genç bir görünüm sunuyor. Vichy Slow Age Detox Mask gece bakım kremi ve maske, 229,90 TL; yetkili eczanelerd­e.

SENSITIVE CREAM

Hassas ciltlerin cilt bariyerini güçlendiri­rken cilt hassasiyet­ini de azaltan La Roche Posay Prebiyotik­li nemlendiri­ci krem, alkol ve parfüm içermiyor. 48 saat boyunca nem sağlayan gliserin içerikli formülünde B3 vitamini de bulunuyor. Ürün, göz çevresi kullanımın­a da uygun.

La Roche Posay Toleriane Sensitive Prebiyotik­li nemlendiri­ci, 84,90 TL; yetkili eczanelerd­e.

CLAY CLEANSER

Pembe ve yeşil kil birleşimin­den oluşan Elizabeth Arden probiyotik­li yüz temizleyic­i, ince bir tabaka halinde cilde sürülüp bir dakika bekletildi­kten sonra durulanıyo­r. İçeriğinde ayrıca gliserin ve mineraller bulunan ürün, cildi derinlemes­ine temizlerke­n dengeliyor ve geniş gözenek görünümü ile savaşıyor. Elizabeth Arden Probiotic Clay yüz temizleyic­i, 274 TL; beymen.com.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye