In Style (Turkey)

GÜZELLİK SOHBETİ

- Röportaj SELİN ÇATAY

Fulya Zenginer

MRS. X MARKASINI YARATARAK MODA DÜNYASINA ADIM ATAN GİRİŞİMCİ VE OYUNCU FULYA ZENGİNER’İN GÜZELLİK RUTİNLERİN­İ ÖĞRENDİK.

ŞEKER VE BAHARAT NOTALARINI­N YOĞUN OLDUĞU KOKULAR BANA GÖRE DEĞİL. ÇİÇEK KOKUSUNUN ÖN PLANA ÇIKTIĞI PARFÜMLERİ TERCİH EDİYORUM BÖYLECE KENDİMİ TAZELENMİŞ HİSSEDİYOR­UM.”

Bir kadını güzel kılan en önemli özellik sizce nedir? Bence özgüven. B r kadın, kend ne güven duyduğunda güzel olduğunu h ssed yor ve böylece etrafına yaydığı enerj , onun güzell ğ n artırıyor.

Sağlıklı ve parlak görünen saçlara sahipsiniz, bunun için özel bir bakım uyguluyor musunuz? Saçlarım konusunda genet k olarak şanslıyım sanırım. Ancak y ne de, sülfatsız şampuan kullanmaya özen göster yorum. Saç krem uygulamak yer ne tamamen doğal b r saç serumu terc h ed yorum ve saçımın o dönemk ht yacına h tap eden onarıcı b r yağ le bakımımı sonlandırı­yorum.

Kullanmakt­an kaçındığın­ız bir makyaj ürünü var mı? Özell kle fondöten uygulaması­nda yoğun kapatıcılı­k etk s olan ürünler terc h etm yorum. Kalın yapılı fondötenle­r, ç ller m kapatıyor ve c ld m havasız bırakıyor.

Temiz ve canlı bir cilt için neler yapıyorsun­uz? Makyaj yaptıktan sonra c ld m mutlaka güzelce tem zl yorum. Kan dolaşımımı hızlandırı­p c lt yen lenmes n sağlamak ç n yüzüme canlandırm­a masajı uyguluyoru­m. Serumlarım­ı ve nemlend r c ler m düzenl uygulamaya ayrıca çok d kkat ed yorum.

Belirli bir spor rutininiz var mı? Uzun b r aranın ardından tekrar spora başladım. Şu an haftada üç gün tempolu yürüyüş üzer ne p lates yapıyorum.

Zor bir dönemden geçiyoruz. Sağlıklı kalmak için beslenmeni­z ile ilgili neler yapıyorsun­uz? Hazır gıda tüketmemey­e özen göster yorum. Mesela yoğurt g b evde yapab ld ğ m y yecekler hazır almak yer ne kend m yapmayı terc h ed yorum. Zeyt nyağının b z m ç n faydalı olduğuna nanıyorum bu sebeple, her gün mutlaka kal tes nden em n olduğum b r zeyt nyağını hem kahvaltıda, hem de yemekler m p ş r rken kullanıyor­um. V tam n açısından zeng n sebze ve meyveler tüketmeye ağırlık ver yorum.

Nasıl kokuları tercih ediyorsunu­z? Vazgeçemed­iğiniz parfümünüz var mı? Şeker ve baharat notalarını­n yoğun olduğu kokular bana göre değ l. Ç çek kokusunun ön plana çıktığı parfümler terc h ed yorum böylece kend m tazelenm ş h ssed yorum. M chael Kors’un klas k Woman kokusu ve Chloé’n n pembe kurdelel parfümünde­n asla vazgeçem yorum.

Evde stresten arınmak için ne yapıyorsun­uz? Köpekler m ve evdek b tk ler m ben m en büyük stresten arınma yöntem m, ayrıca sak nleşmek ç n med tasyon da yapıyorum.

 ??  ??
 ??  ?? OCAK 2020
“İmajımı yenileme isteğim doğrultusu­nda saçlarımda minimal bir değişiklik yapıp öndeki iki tutamı renklendir­miştik ve kendimi yenilenmiş hissetmişt­im. Ancak bu maceram çok uzun sürmedi.”
OCAK 2020 “İmajımı yenileme isteğim doğrultusu­nda saçlarımda minimal bir değişiklik yapıp öndeki iki tutamı renklendir­miştik ve kendimi yenilenmiş hissetmişt­im. Ancak bu maceram çok uzun sürmedi.”
 ??  ?? ŞUBAT 2020 “Kıyafetiml­e uyumlu tonlarda ruj seçmeye dikkat ediyorum. Bu sezonun trend renklerind­en fuşya ise hem kıyafetler­imde hem de makyaj ürünlerind­e favorim.”
ŞUBAT 2020 “Kıyafetiml­e uyumlu tonlarda ruj seçmeye dikkat ediyorum. Bu sezonun trend renklerind­en fuşya ise hem kıyafetler­imde hem de makyaj ürünlerind­e favorim.”
 ??  ?? OCAK 2018 “Saçlarımı kestirmede­n önce hep uzun modelleri tercih ediyordum. Hafif dalgalı saçlarımı serbest bırakıp bu doğal görünümü yakalamak benim için hep kurtarıcıy­dı.”
OCAK 2018 “Saçlarımı kestirmede­n önce hep uzun modelleri tercih ediyordum. Hafif dalgalı saçlarımı serbest bırakıp bu doğal görünümü yakalamak benim için hep kurtarıcıy­dı.”
 ??  ?? OCAK 2019
“Çillerin güzel olduğunu beyan ettiğim bir manifesto. Sonrasında aldığım olumlu geri bildirimle­rle hayal ettiğimden büyük bir etki yaratmıştı.”
OCAK 2019 “Çillerin güzel olduğunu beyan ettiğim bir manifesto. Sonrasında aldığım olumlu geri bildirimle­rle hayal ettiğimden büyük bir etki yaratmıştı.”
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye