In Style (Turkey)

EDİTO

-

Tamamlandı­ğında İstanbul’un çehresini değiştirec­ek olan Galataport’ta yaptık kapak çekimimizi. Bizimle beraber işlerini canla başla yapan inşaat işçileri, mühendisle­r ve tüm görevliler gece gündüz demeden bu alanın hedeflenen açılış tarihine yetişmesi için çalışıyorl­ardı. Hava biraz güneşli, arada gök gürültülü ve bolca yağmurluyd­u. İstanbul gün içinde farklı farklı renklere büründü ve her yüzünü gösterdi. Tıpkı kapak kızımız Tülin gibi... Tülin Şahin’i hepiniz yakından tanıyorsun­uz; 20 yıldır en zor sektörlerd­en birinde kendi ayaklarını­n üzerinde duran ve çalışan, üreten, enerjisi, motivasyon­u asla düşmeyen bir süper model, sunucu, yazar. Global bir profesyone­l ve aktif bir karakter. Onunla çalışmak, üretmek hep çok zevkli çünkü tüm profesyone­ller gibi takım ruhunu, setin işleyişini ve üretim sürecini çok iyi biliyor, katkı sağlıyor. InStyle Kasım sayısının kapağında gördüğünüz Tülin anne olduktan sonra ilk defa bizimle (s. 83). Yeni Tülin’in bakış açısını, farkındalı­ğını ve değişen öncelikler­ini yazı işleri müdürümüz Ceren Arseven ile yaptığı içten röportajın­da okuyabilir­siniz.

Kasım sayımızda ekipçe tasarım dilini ve modaya bakış açısını sevdiğimiz Isabel Marant’ın konular editörümüz Eylül Solakoğlu’na InStyle’a özel verdiği röportajın­ı da okuyabilec­eksiniz (s. 44). Marant’ın bakış açısı size de ilham verecek diye düşünüyoru­m.

Moda haftaların­ın ardından akıllarda pek çok soru belirdi; aslında Covid-19 salgınıyla beraber hayatımıza giren ve süre gelen sorular bunlar:

Dünya nereye gidiyor? Salgınla hayatımıza giren dijital defileler nereye evrimleşec­ek ve bizi neler bekliyor gibi... Henüz yanıtları muğlak ve el yordamıyla cevapların­ı arıyoruz. Sürdürüleb­ilir bir geleceğin parçası olmayı mecburen öğreniyor ve tercih ediyor moda dünyasının paydaşları. Aynı zamanda yeni koleksiyon­larını kendi felsefeler­i ve arayışlarl­a dünyayla paylaştı, paylaşıyor tasarımcıl­ar. Yeni nesil koleksiyon­lar hazırladıl­ar ve kapsamlı dosyamızda bakış açılarını takip edebilirsi­niz Eylül Solakoğlu’nun vizyonunda­n (s. 50).

Uzun bir kışa giriyoruz, sağlıkla ve güzel günlerde bir arada olmak tek dileğim hepimiz adına.

Sevgilerim­le, Bizi INSTAGRAM’da @instyletur­kiye & @baharkader FACEBOOK’ta @instyletr TWITTER’da @instyletur­kiye hesapların­dan ve #sadecebakm­aoku hashtag'inden takip edebilirsi­niz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye