In Style (Turkey)

Londra

-

BURBERRY

Burberry kreatif direktörü Riccardo Tisci, markanın In Bloom adını verdiği ilkbaharya­z koleksiyon­unu İngiltere kırsalında bir ormanda, sanatçı Anne Imhof iş birliğiyle gerçekleşe­n dijital bir şovla tanıttı. Koleksiyon­da gelişme, yenilenme ve hayat döngüsü kavramları­na odaklandığ­ını söyleyen Tisci; denizler, yer küre ve doğanın güzelliğin­den aldığı referansla­rı klasik Burberry tasarımlar­ı üzerinde yorumluyor. Özellikle markanın ikonik parçası trençkotla­rın güncelleme­leri favorileri­miz arasında yer alıyor.

VICTORIA BECKHAM

Defile planını şova az zaman kala dijital bir sunum fikrine çeviren Beckham, Victoria Miro sanat galerisind­e tanıttığı yeni koleksiyon­unu “gerçeklikt­en esinlenen bir rüya,” olarak tanımlıyor. Büzgü elbiseler, yama işi denim gibi trend parçaları danteller ve hayvan desenleriy­le buluşturan tasarımcı, bol paça ağırlıklı şık pantolonce­ket takımları ve düz kesim elbiseleri­ni de yaz için yeniden yorumluyor. Kıyafetler­i tamamlayan gösterişli altın kolyelerin­se hit olacağını öngörüyoru­z.

BORA AKSU

Covent Garden’daki St.

Paul Kilisesi’nde, az sayıda konukla sosyal mesafe kuralları dahilinde tanıtılan koleksiyon, Aksu’nun 1918’de yaşanan İspanyol gribinden ders çıkararak bu pandeminin üstesinden hep birlikte gelme isteğini yansıtıyor. Her biri farklı stillerde maskeler ve yüz siperlikle­riyle tamamlanan, pastel tonlardaki fırfır ve dantelli romantik parçalar Aksu’nun imza görünümler­ini oluştururk­en, koleksiyon­da hemşire üniformala­rını andıran görünümler de dikkat çekiyor.

ERDEM

Hikaye anlatıcısı Erdem, İlkbahar-Yaz 2021 koleksiyon­unda ilhamını Susan Sontag’ın 18.yüzyılda geçen tarihi romanı The Volcano

Lover ve ana karakteri Emma

Hamilton’dan alıyor.

Etkileyici bir atmosfere sahip

Epping Ormanı’nında sunulan koleksiyon­da tasarımcın­ın imzası olan ince detaylarla bezeli tül, müslin ve organza kumaşlar, jakarlı floral elbiseler ve onları tamamlayan saç bandı, fular gibi zarif aksesuarla­r bilinmezli­ğin hakim olduğu zamanlarda güzelliği bulma fikrini merkeze alıyor.

VIVIENNE WESTWOOD

Aykırı tasarımcı ve aktivist, iki dakikalık bir video’yla tanıttığı uniseks İlkbaharYa­z 2021 koleksiyon­unda punk akımını ve günün her saati istediğini­z gibi giyinme özgürlüğün­ü merkeze alıyor. Çevre dostu kumaşların ağırlıkta olduğu tasarımlar arasındaki renkli ekose pantolon takımları, sloganlı tişörtler, renkli grafik baskılar ve mini çantalar Westwood’un yıllar boyu değişmeyen özgün stilini yansıtıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye