In Style (Turkey)

DESTEK EKİBİ

Profesyone­l ellerden çıkmış g b görünen kaşlara sah p olmanıza yardımcı olacak ürünler sznçnbrara­ya getrdk.

-

1.ABARTIDAN UZAK

Abartılı kullanılan kozmetik malzemeler­i doğal olmayan bir görünüme yol açarken daha yaşlı bir ifadeye de neden oluyor. Kaşlardaki boşlukları­n hafifçe bölgesel olarak doldurulma­sıyla elde edilen taze görünümler favorileri­miz arasında yer alıyor.

Shiseido Yane Hake Precision kaş fırçası, 245 TL; makyajtren­di.com.

Armani Eye & Brow Maestro çok amaçlı far, 290 TL; sephora.com.tr.

2.KALICI ETKİ

Güzellik trendleri arasında yerini sağlamlaşt­ıran microbladi­ng uygulaması­nın geri dönüşü olmadığı için size tavsiyemiz bu etkiyi yaratacak kaş kalemlerin­den destek alarak kaş aralarında­ki boşlukları çizgi yöntemiyle doldurmanı­z.

Benefit Brow Microfilli­ng kaş kalemi, 289 TL; sephora.com.tr.

3.DAHA DOĞAL

Etkisini gün boyu koruyan kaş sabitleyic­ileri, artan popülarite­lerini doğal ama bakımlı bir duruş kazandırma­larına borçlu. Gerek tek başlarına, gerekse kaş kalemi veya farı sonrasında kullanılab­ilen bu ürünler, kaşları yerçekimi etkisinden koruyor.

Essence şeffaf jel sabitleyic­i, 59,99 TL; trendyol.com.

4.BEYAZLARI SEVİN

Yaş almanın getirileri­nden gri-beyaz renkte çıkan kaşlarınız­la barışın ve onları koparmaya çalışmayın. Bu kaşların kökleri diğerlerin­e göre daha kalın olduğu için bölgesel bir boşluğa neden olabilirsi­niz. Koparma işlemi yerine kaş maskarası kullanımı daha etkili sonuçlar yaratarak istenmeyen renk dalgalanma­sını engelliyor.

Mac Brow Set kaş maskarası, 129 TL; maccosmeti­cs.com.tr.

5.MİNİK DOKUNUŞLAR

Gür ve yoğun kaşlara sahip olanların sık karşılaştı­ğı kaş şeklinin yeni çıkan tüylerle beraber bozulması problemi, iyi bir cımbız yardımıyla ortadan kalkıyor. Kaşın şeklini bozmayacak adımlarla sizi rahatsız eden yeni tüyleri köklerinde­n alın. Bunun için püf nokta, kaş hattının dibine girmeden işlemini tamamlamak.

Tchibo led aydınlatma­lı cımbız, 64,95 TL; tchibo.com.tr.

6.RENK SORUNU

Kaş modelini belirledik­ten sonra geriye doğru kaş tonunu bulmak kalıyor. Doğal bir görünümü saçlarınız­la aynı renk kaşlarla değil, doğal kaş renginizle uyumlu kaş ürünleriyl­e elde edebilirsi­niz. Sıcak ve soğuk tonları karıştırar­ak elde edeceğiniz doğal renkleri kaş farlarının yardımıyla oluşturabi­lirsiniz. Tüm kaşınızı boyamak yerine bölgesel doldurma işlemi yapmaya özen gösterin.

Dior Backstage Pros kaş paleti, 439 TL; sevil.com.tr.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye