In Style (Turkey)

Kulis Sırları

MAKYAJ VE SAÇ ARTİSTİ ÖNDER TİRYAKİ, KARİYERİNE DAİR DETAYLARI VE FAVORİ MAKYAJ ÜRÜNLERİNİ PAYLAŞIYOR.

-

Önder Tiryaki’nin kariyeri, hayallerin­in peşinden koşma amacıyla okuduğu üniversite­yi yarım bırakarak İstanbul'a yerleşme kararı almasıyla başlıyor. İstanbul'a geldiği zaman çeşitli iş deneyimler­i elde ediyor. Bu meslek dalıyla ilgilenmey­e onu iten somut bir şey olmamasına rağmen çocukluğun­dan beri içinde bu isteğin hep var olduğunun altını çiziyor. “İstediğimi hayata geçirebilm­ek için bazı radikal kararlar aldığımın farkındayı­m,” diyen Tiryaki, makyaj ve saçta kullanmayı sevdiği stili; ‘bütünü yakalamak,’ olarak tarif ediyor. Bir bütün olarak tamamlanan, güzellik ve stilin ön planda olduğu işlerden keyif aldığını belirtiyor ve bu sebeple hem saçı hem de makyajı kendisinin yaptığını vurguluyor. En çok saç ve makyaj yapmak istediği kişiler arasında, Brigitte Bardot ve Kate Moss bulunuyor. “Hayal gücüm varolan güzelliğe bir stil katma konusunda devreye giriyor. Sağlıklı ve parlayan bir cilt için öncelikle cilt bakımı çok önemli, nefes almayan kalın cilt makyajları­ndan kaçınmanın kadınları daha genç ve sağlıklı bir sonuca ulaştırdığ­ını düşünüyoru­m.” Sağlıklı saçlara sahip olmak için paylaştığı ipucuysa fazla ısıdan ve saçlar kuruyken yapılan tarama işlemlerin­den kaçınılmas­ı yönünde. Tiryaki sözlerini sezonun hit saç modellerin­i belirterek bitiriyor; “Uzun, abartılı hacimlere sahip, parlayan, ışıltılı ve sağlıklı saçlar göreceğiz.”

 ??  ?? Öykü Baştaş ile bir çekimde.
“Parlama kontrolü sağlarken reng eş tl yor. Üstel k ncec k b r yapıya sah p.”
Givenchy N:01 Mousseline Pastel pudra, 406 TL; sephora.com.tr.
Öykü Baştaş ile bir çekimde. “Parlama kontrolü sağlarken reng eş tl yor. Üstel k ncec k b r yapıya sah p.” Givenchy N:01 Mousseline Pastel pudra, 406 TL; sephora.com.tr.
 ??  ?? Serenay Sarıkaya'yı bir geceye hazırlarke­n.
Serenay Sarıkaya'yı bir geceye hazırlarke­n.
 ??  ?? “İnce ve haf f yapısı le canlı, sağlıklı b r görünüm kazandırıy­or.”
Armani Luminous Silk fondöten, 395 TL; sevil.com.tr.
“İnce ve haf f yapısı le canlı, sağlıklı b r görünüm kazandırıy­or.” Armani Luminous Silk fondöten, 395 TL; sevil.com.tr.
 ??  ?? “Makyaj altına baz hazırlarke­n renk eş ts zl ğ n g derd ğ g b ışıltılı ve taze b r c lt sağlıyor.”
Becca First Light Priming Filter makyaj bazı, 289 TL; sephora.com.tr.
“Makyaj altına baz hazırlarke­n renk eş ts zl ğ n g derd ğ g b ışıltılı ve taze b r c lt sağlıyor.” Becca First Light Priming Filter makyaj bazı, 289 TL; sephora.com.tr.
 ??  ?? “Soğuk tonu ve yumuşak yapısı le doğal b r kontürleme ç n vazgeç lmez.”
Nars Contour Blush Shade Talia, 265 TL; makyajtren­di.com.
“Soğuk tonu ve yumuşak yapısı le doğal b r kontürleme ç n vazgeç lmez.” Nars Contour Blush Shade Talia, 265 TL; makyajtren­di.com.
 ??  ?? “Her göz reng yle uyum sağlayab len ve kolay uygulanan b r kalem.”
“Her göz reng yle uyum sağlayab len ve kolay uygulanan b r kalem.”
 ??  ?? Tom Ford Eye Kohl Intense Espresso göz kalemi, 195 TL; beymen.com.
Tom Ford Eye Kohl Intense Espresso göz kalemi, 195 TL; beymen.com.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye