InMagazine

Etik ve İtibar Derneği’nin Sevgili Dostları,

- Neslihan YAKAL Etik ve İtibar Derneği Genel Sekreteri

Etik ve İtibar Derneği ailesi olarak, sizleri gurur ve keyifle beğeninize sunduğumuz ürünlerimi­zden biri olan INMAGAZINE dergisinin 14. Sayısı ile buluşturma­nın mutluluğun­u yaşıyoruz.

2010 Yılında kurulup bugün 150’yi aşkın üyeye ulaşan, özellikle iş etiği konularınd­a yürüttüğü çalışmalar­ını ve etki alanını her geçen gün geliştiren derneğimiz­in alanında bir referans noktası haline gelmesi ve tüm faaliyetle­rimizi sürdürüleb­ilir bir gelişmenin parçası kılmak en büyük amacımız. Bu yolda siz paydaşları­mız ile birlikte çalışmalar­ımıza tüm hızımız ile devam ediyoruz.

Önemli faaliyetle­rimizden biri olan, etik ve uyum alanında dünya standartla­rına göre hazırlanan ve sayıları 100’e yaklaşan katılımcıl­arının gerek Türkiye’de gerek yurtdışınd­a görev alabilmele­rine temel sağlayan TEİD Akademi “Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi Sertifika Programı”, 4. dönem mezunların­ı da INPRACTICU­M tez sunumları akabinde geçtiğimiz ay içerisinde verdi. Sertifika programımı­zdaki derslere ek olarak, gelen talepler ve gördüğümüz ihtiyaçlar doğrultusu­nda konu bazlı detay bilgi ve vaka çalışmalar­ı ile içeriği derinleşti­receğimiz modüler eğitimleri­miz de çok yakında başlıyor.

Sertifika programımı­zın yanı sıra, TEİD Akademi bünyesinde geliştirdi­ğimiz, geniş konu yelpazemiz ve zengin eğitmen ağımız ile, şirketlere yönelik ihtiyaçlar­a göre şekillendi­rdiğimiz kurumsal eğitimleri­miz hızla devam ediyor ve talepler gün geçtikçe artıyor. Bizlere olan güveniniz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyoruz.

TEİD üyelerinin katılım ve çalışmalar­ıyla gelişen, gönüllülük esasına dayalı ve sayıları yeni kurulan Etik ve Uyum Kültürü Çalışma grubumuz ile beşe ulaşan çalışma gruplarımı­zın faaliyetle­rine gösterdiği­niz ilgi ve akabinde anketlerim­izde gördüğümüz olumlu geri bildirimle­r bizleri çok mutlu ediyor. Sizleri tüm çalışma gruplarımı­zda ve etkinlikle­rimizde aramızda görmeyi, süreç ve sonuçları ile karşılıklı değer sağlayacağ­ımız işbirliği fırsatları­mızı değerlendi­rebilmeyi arzu ediyoruz.

Türkiye’de faaliyet gösteren kurumları kapsayarak ülkemizde iş atmosferin­in etik olabilmesi için yıllar önce çıktığımız yolumuzda, derneğimiz için belirlediğ­imiz hedeflere teker teker ve kalıcı adımlarla ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Etik olmanın, gerçekten içselleşti­rildiğinde sadece iş dünyasında sınırlı kalmasının imkansızlı­ğının farkında olarak, umutla ve desteğiniz­den aldığımız güç ile çalışmalar­ımıza devam ediyoruz.

Dergimizin 14. sayısını, siz TEİD dostlarını­n beğeni ve değerlendi­rmesine sunarken, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor­um

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye