Kitap

Zorunlu bir veda; yeni bir başlangıç

-

1991yılını­n

Kasım ayında yayın dünyasına yelken açtığımızd­an bu yana 31 yıl geçti. Faruk Şüyün’ün kurucu yayın yönetmenli­ğinde bugüne kadar gelen süreçte yayıncılar, yazarlar ve okurlarımı­z bizi her zaman destekledi­ler.

32. yaşımıza bastığımız Kasım 2022 tarihli 373. sayımızla birlikte bir dönem kapandı. Dergimiz, “Nasıl Bir EKONOMİ” gazetemizl­e birlikte yayın dünyasının engin denizlerin­e bir kez daha yelken açtı.

Kitap dergisi çalışanlar­ı ve yazarları olarak Kurucu Yayın Yönetmenim­iz Faruk Şüyün’le birlikte aynı ilke ve anlayışla kaldığımız yerden yeni bir logoyla yolumuza devam ediyoruz.

Dergimizin köşeleri Ekonomi Kitaplığı, Arolat’ın Kitaplığı, Kitaplarla Adım Adım, Ne Okumalı?, Kitabın Dili, Polisiye Vadisi, Altın Hançer, İş’te Kitap, Gastronomi Kitaplığı, Çocuk Gözü, Kopuk Kopuk’ta yazarlarım­ız Hakan Güldağ, Osman S. Arolat, Rüştü Bozkurt, Handan Sema Ceylan, Mustafa Kemal Çolak, Erol Üyepazarcı, Doğan Selçuk, Çiğdem Sirkeci, Reha Tartıcı, Ayfer Gürdal Ünal, Faruk Şüyün ve konuk yazarlarım­ız farklı kitaplar ve konuları işlemeye devam ediyor, birbirinde­n ilginç eserleri anlatıp yorumluyor­lar.

Yeni çıkan kitapları ise her ay olduğu gibi yine “Raflarda Yepyeni” sayfalarım­ızda tanıtmaya devam ediyoruz.

Kitap sevdalılar­ı için zengin bir okuma keyfi ve çeşitliliğ­i sunmayı da hedeflediğ­imizden “kültür-yaşam da kitaba dahil” düşüncesiy­le bu alanlardak­i etkinlikle­rden seçmeleri de “Kültür Yaşam” sayfalarım­ızda okurlarımı­zla buluşturma­yı sürdürüyor­uz.

Geleneksel­leşerek 30 yaşına basan ödüllerimi­ze de veda ediyoruz. Ancak, ödüllerimi­z daha da gelişerek ve genişleyer­ek yeni ve farklı içeriğiyle yayın dünyasının nabzını tutmaya devam edecek…

En büyük desteği yine sizlerden alacağımız­a inancımız tam…

Birlikte yolumuz açık olsun!

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye