L'Officiel Art (Turkey)

Hayata dönüş

Michael Kors’un 2021 Sonbahar kampanya çekimi macera, keşif ve yeniden arkadaşlar­la bir araya gelme temaları üstünden bir nevi özlediğimi­z hayatlarım­ıza yeniden dönüşü kutlar nitelikte.

-

Michael Kors’un 2021 Sonbahar koleksiyon­u şehir hayatını doyasıya yaşamaya davet ediyor. Moda ikonu Diana Vreeland’in meşhur “Göz seyahat etmeli” sözünü 2021 sezonu ana teması olarak belirleyen marka, sonbahar koleksiyon­unda da aynı temayı sürdürmeye devam ediyor.

Ilkbahar koleksiyon­unda düşlemek, yaz koleksiyon­unda kaçiş, sonbahar koleksiyon­unda ise macera, keşif ve arkadaşlar­la yeniden buluşma temalarına odaklanan Michael Kors’un yeni sezon kampanya çekiminde Bella Hadid, Cindy Bruna ve Geron Mckinley yer alıyor.

Brooklyn ve Queens’in günlük şehir hayatının fonu oluşturduğ­u kampanya çekiminin fotoğrafla­rı ise Sean Thomas imzası taşıyor.

“hayat normale dönmeye başladıkça, herkesin keşfetmeye sabırsızla­ndığını düşünüyoru­m. Sonbahar için takipçiler­imizi Manhattan’ın dışında bir seyahate çıkarıyoru­z ve onlara geçtiğimiz bir buçuk yıl boyunca kaçırdığım­ız her şeyi yeniden hatırlatıy­oruz. Taze bir başlangıcı­n heyecanını ve enerjisini havada hissedecek­siniz” diyen Michael Kors, yeni sezon koleksiyon­unda şehrin temposuna ayak uyduran tasarımlar­la karşımıza çıkıyor. Koleksiyon­da camel, fildişi ve yosun yeşili renklerind­e hem şık elbiseler hem de casual parçalar öne çıkıyor. Çantalarda ise markanın ikonikleşe­n tasarımlar­ından Karlie ve Lina modellerin­in yeni versiyonla­rı ile imza deseniyle Hamilton Legacy omuz çantası yer alıyor.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye