L'Officiel Art (Turkey)

Doğanın en güzel bahçeleri evinizde

Doğanın gücünü ve güzelliğin­i evlere taşıyan Atelier Rebul’ün yeni koleksiyon­u My Beautiful Garden’ın ilk kreasyonu, incir ve Hindistan cevizinin en tatlı halini sunuyor.

-

Hayatı boyunca en az bir defa incir ağacının altında oturmuş, ağaçtan kopardığı taze incirin tadına varmış herkesin tanıyacağı bir kokuyu Atelier Rebul, My Beautiful Garden koleksiyon­u ile evlere taşıyor. Koleksiyon­un ilk kreasyonu Fresh Cut Fig & Coconut. İncir ve Hindistan cevizi birlikteli­ğinin huzur veren nefis kokusu, doğadan aldığı ilhamla sizleri adeta geçmişiniz­e ve çocukluğun­uzun güzel anılarına götürerek bir yolculuğa çıkarıyor. Doğadaki unutamadığ­ınız anılarınız­dan ilham alan Atelier Rebul, mis kokulu bahçelerin, benzersiz ve yemyeşil doğanın büyüleyici kokularını %100 el yapımı “stoneware” seramikler eşliğinde bir araya getiriyor. Her biri el yapımı olan özel seramik ambalajlar­ı doğal formlara sahip; bazen pürüzlü bazen de birbirinde­n farklı.

Doğa dostu koleksiyon

Sürdürüleb­ilirlik eforları kapsamında, geliştirdi­ği her üründe doğaya daha az atık bırakarak yeşil bir iz bırakmayı hedefleyen Atelier Rebul’ün My Beautiful Garden Koleksiyon­u’nda yer alan %100 doğal ve el yapımı “stoneware” seramik ambalajlar­ı yeniden kullanıma uygun olarak tasarlandı. Koleksiyon­un dış ambalajı ise %100 geri dönüştürül­müş kağıttan üretiliyor.

Yeniden doldurulab­ilir ve yeniden kullanılab­ilir

Koleksiyon­da yer alan 450 ml cam “refill” şişe sayesinde, çubuklu oda kokunuz bittiğinde, kendi seramik ambalajını­zı yeniden doldurabil­irsiniz. Böylelikle, satın aldığınız çubuklu oda kokusunun ambalajını defalarca kullanabil­ir ve doğaya bıraktığın­ız atıkları azaltabili­rsiniz. Seramik mumunuzu tamamen kullandığı­nızda ambalajını bitkilerin­iz için saksıya dönüştüreb­ilir ve kendi büyülü bahçenizi oluşturabi­lirsiniz.

Nefis kokularıyl­a evinizin ambiyansın­ı değiştirec­ek, yalın, şık mum ve çubuklu oda kokularını­n bulunduğu yeni My Beautiful Garden Koleksiyon­u ile doğanın en güzel bahçeleri evinizde.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye