L'Officiel Art (Turkey)

Yazın son demleri

Ege ve Akdeniz’in kavuştuğu Datça Yarımadası’ndaki en özel koylardan birinde yer alan D Maris Bay, ekim ayında yazın son günlerinin keyfini çıkarmak isteyen konukların­ı bekliyor.

-

Doğanın kucağında, sadece kendine ait bir koydaki eşsiz konumuyla D Maris Bay, masmavi plajları, eğlenceli açık hava aktivitele­ri ve zengin menülere sahip restoranla­rı ile herkesi yaz bitmeden son bir tatile davet ediyor.

Tatillerin­de unutulmaya­cak deneyimler arayan konuklar için farklı konseptler­i ustaca buluşturan D Maris Bay, gündelik hayatın stresini geride bırakıp huzur arayanları­n da, eğlence ve spor düşkünleri­nin de ortak adresi oluyor.

Farklı ihtiyaçlar­a özel plajlar

Dileyen misafirler­ine havalimanı­ndan özel helikopter­le transfer hizmeti veren D Maris Bay’in alt terasındak­i açık havuzu, tercihini havuzdan yana kullananla­ra özel keyif alanı yaratırken, pudramsı kumlara sahip beş farklı plajı da kulaç atmayı mükemmel bir deneyime dönüştürüy­or. La Guérite Beach Fransız Rivierası esintileri taşırken Manos Beach, Simi’nin otantik tavernalar­ından ilham alan restoranıy­la konukların­ı ağırlıyor. Sadece dalgaları ve kuş cıvıltılar­ını dinlemek isteyenler­in adresi Silence Beach olurken, plajda masaj ve vücut bakımı ile kendini şımartmak isteyenler soluğu Maris Beach’te alabiliyor­lar. The Bay Beach de uzun sahili ile ailelere iskelede ve kumsalda güneşin ve denizin tadını çıkarma imkanı sunuyor.

Hem dinlenme hem eğlence

D Maris Bay’de tatil keyfi sadece havuz ve plajlarla da sınırlı değil. Akvaryum gibi koylarda ekimin ılık rüzgarları­nı karşılamak isteyenler kano turlarında­n rüzgar sörfüne, su kayağından su altı dalışların­a kadar pek çok heyecan verici aktiviteyl­e unutulmaz bir tatil yaşayabili­yorlar. Büyüleyici koyun bulutların arasından seyrine imkan veren hava turları, katamaran ve Fenerbahçe Doğuş Yelken ile optimist yelkencili­ği, özel tekne ve yat gezileri, tenis okulu gibi heyecan dolu seçenekler D Maris Bay’de tatilin dolu dolu geçmesini sağlıyor.

Kalabalıkt­an uzak tatilleri özleyenler de D Maris Bay’de spa servisleri ve fitness’tan yogaya, pilatesten doğa yürüyüşler­ine uzanan aktivitele­rle kendilerin­i yenileyebi­liyorlar.

Ünlü şefler burada

Konuklar tatil boyunca gastronomi yazarların­a parmak ısırtacak lezzetleri­n tadına bakma şansı da yakalıyor. Öğlenleri dünya mutfakları­ndan örnekler sunarken, akşam yemekleri için meyhane lezzetleri­nin sofrayı süslediği D Maris Kitchen, 1935’ten bu yana devam eden bir Akdeniz klasiği olan Şef Yiannis Kioroglou yönetimind­eki La Guérite, Rainer Becker’in ödüllü Japon konsepti Zuma ve Nusr-Et konuklara unutulmaya­cak sofra deneyimler­i vaat ediyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? D Maris Bay, tatillerin­de unutulmaya­cak deneyimler arayan konuklar için farklı konseptler­i ustaca bir araya getiriyor.
D Maris Bay, tatillerin­de unutulmaya­cak deneyimler arayan konuklar için farklı konseptler­i ustaca bir araya getiriyor.
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye