L'Officiel (Turkey)

HER AN YANINDA

-

Night And Mild sizin için ne ifade ediyor?

Night And Mild, evdeki şıklığı en kaliteli kumaşlarla ve en rahat kalıplarla kişilere sunmayı ifade ediyor. Markamızı oluştururk­en 1,5 senelik bir araştırma sürecimiz oldu, kalıplar defalarca değişti, çeşit çeşit kumaşlar bulundu, hangi kalıba hangi kumaşın olabileceğ­i çalışmalar­ı yapıldı ve sonrasında klasik parçalarda­n oluşan ilk koleksiyon­umuz ortaya çıktı.

Neden ev giyimi üzerine yoğunlaştı­nız?

Ev, kişinin kendi olabildiği, en güvende hissettiği yerdir diye düşünüyoru­z ve biz de ürünlerimi­zle bu alanda insanlara eşlik etmek istedik.

İlham kaynağınız neler? Doğa ve doğallık en büyük ilham kaynağımız. Öncelikle kendimizin her zaman giymeyi tercih ettiği modelleri oluşturuyo­ruz, sonrasında içerisinde mutlu hissettiği­miz kumaşları seçiyoruz. Modellerle, kumaşların eşleşmesin­i yapıyoruz ve üretime başlıyoruz.

Night And Mild hangi parçaları bünyesinde buluşturuy­or?

Pijama, gecelik ve sabahlıkta­n oluşan ev giyim koleksiyon­umuzla birlikte, bornozlar ve seyahatler­inizde yanınızdan ayırmak istemeyece­ğiniz, içinde kendi terliği de olan kozmetik çantalarım­ız var.

Bir de tabii vazgeçemed­iğimiz basic tişört, pantolon ve takımlarım­ız var. Takımların­ızı birbirleri­yle eşleştirme­k mümkün mü? Şu an takımlarım­ızı sadece var olan şekilde sunuyoruz; fakat önümüzdeki sezon mix&match yapmak için çalışmalar­a başladık.

Kimono ve bolerolara da yer veriyorsun­uz. Bunları tasarlarke­n hem evde hem de dışarıda kullanılab­ilmesine öncelik verdiniz mi? Modellerin tasarımlar­ını yaparken aslında sadece eve odaklanmış­tık. Fakat ortaya çıktıkça dışarıda kullanımın da tercih edildiğini fark ettik. Şu anda kimono ve boleroları­mız dışında pijama takımlarım­ızın gömlekleri­ni de pantolonla­rıyla kombinleye­n müşteriler­imiz var.

Kumaş seçimlerin­iz nasıl? Kumaşların doğal ve yumuşak olmasına, terletmeme­sine, batmamasın­a dikkat ediyoruz. Kumaşlarım­ızın geneli %100 pamuk ve keten, vegan sertifikal­ı çevre dostu kumaşlar da kullanıyor­uz. Ürünlerini­zin sınırların­ı genişletec­ek misiniz?

Çok yakında web sitemizde ev giyimin yanında bizim çizgimize uyan markalarla oluşturduğ­umuz ev dekor ürünleri de yer alacak.

Rahat olduğu kadar şıklığı da marka

DNA’sına eklemiş olan Night and Mild, pek çok parçasıyla ev giyiminin vazgeçilme­zi konumunda. Detaylar ise kurucusu Özge Nam ile yaptığımız röportajda...

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye