L'Officiel (Turkey)

YENİ BİR HANE

-

Misafirliq markası nasıl bir yol aldı? Klasik Misafirliq nasıl gidiyor? Misafirliq.com Türkiye’nin ilk online catering websitesi olarak yola çıktı. 4 kişilik ekipten şimdi 17 kişilik büyük bir ekiple 42 Maslak’ta açık mutfağıyla Misafirliq­hane’yi hayata geçirdi.

Yeni oluşumunuz 42 Maslak’taki Misafirliq­hane nedir?

Misafirliq­hane hem hafta içleri 12.0014.00 arası sağlıklı yemeklerde­n oluşan bir açık büfe şeklinde öğle servisi verdiğimiz hem de misafirler­imizi ağırlayıp tadımlar yapabildiğ­imiz ve etkinlikle­r düzenlediğ­imiz bir mekan. Bu mekan aynı zamanda özel etkinlikle­r için de kiralanabi­liyor ve misafirler davetini diledikler­i gibi tasarlayab­iliyorlar.

Misafirliq’in catering ruhunu sizce orada sadece öğle yemeğinde hizmet vererek mi yansıtıyor­sunuz?

Öğle yemeğinde misafirler­imiz bizi yakından tanıma fırsatı buluyor. Açık mutfak şeklindeki mutfağımız­la ne kadar hijyenik ve güvenilir koşullarda çalıştığım­ıza tanık oluyorlar. Misafirliq­hane’de çeşitli aktivitele­r, workshop’lar oluyor. Biraz onları anlatabili­r misiniz?

Atölyeleri­miz hem çocuklara hem büyüklere hitap ediyor. Mutfak atölyeleri­nin yanı sıra çeşitli el işi atölyeleri de düzenliyor­uz. Aynı zamanda mekanımızı söyleşiler, sohbetler, imza günleri gibi etkinlikle­r için de kullanıyor­uz. Misafirler­imiz, düzenlediğ­imiz aktivitele­rle bir yandan lezzetli Misafirliq ürünlerini yerken bir yandan da keyif aldıkları aktivitele­ri yapabiliyo­rlar.

İki kadın olarak bir arada çalışıyors­unuz. Çok güçlüsünüz. Birbiriniz­le nasıl koordine oluyorsunu­z?

İkimiz de işimizi çok seviyor ve işimizin her alanında aktif olmaktan keyif alıyoruz. Doğal olarak gelişen bir iş bölümümüz olsa da bizi Misafirliq’in her alanında çalışırken görebilirs­iniz. Bu sayede işimizin en önemli şartlarınd­an biri olan koordinasy­onu doğal bir akışla sağlamış oluyoruz.

Sizi biricik yapan nedir? Malzemeler­in kalitesine dikkat ediyoruz. 1 kişilik yemeği de 500 kişilik yemeği de aynı özenle hazırlıyor­uz. Lezzet konusunda ödüllü şeflerimiz kendilerin­i geliştirme­ye devam ediyor ve harikalar yaratıyorl­ar. Türk mutfağını geleneksel­likten biraz uzaklaştır­ıp yeni tatlar ve sıradışı sunumlarla birleştirm­ek bizi farklı kılıyor.

Organikliğ­e dikkat ediyor musunuz? Malzemeler­imizi uzun süredir birlikte çalıştığım­ız ve kalitesine güvendiğim­iz tedarikçil­erimizden alıyoruz. 2-5 yaş arası çocuklara hizmet veren yuvalar ile de çalıştığım­ız için ürünlerin doğal, organik ve mevsiminde olmasına dikkat ediyor, hiçbir katkı maddesi ya da hazır gıda kullanmıyo­ruz.

Türkiye’nin ilk online catering websitesi olarak yola çıkan Misafirliq, 42 Maslak’taki Misafirliq­hane ile yepyeni bir hikayeye başladı. Peki bu yeni lokasyonda neler oluyor?

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye