L'Officiel (Turkey)

2020 takım yıldızları

-

Moda dünyasının köklü markaları, ikonik modelleri ve

zamansız stil ikonları 2020 yılında her geçen gün daha da güçlenerek varlıkları­nı korumaya devam ederken

İlkbahar-Yaz sezonunda yepyeni isimler radarımıza takılıyor.

2020’nin öne çıkan çanta modelleri arasında ‘croissant’ baş sırada yer alıyor. Bu trendin arkasındak­i isim ise Pierre modeliyle Marargent. Geçtiğimiz mayıs ayında Kolombiya’da kurulan ve minimal, sofistike, klasik ve aynı zamanda kullanışlı tasarımlar­ıyla kısa sürede Kaia Gerber, Blanca Miro gibi stil ikonlarını­n radarına giren marka şu sıralar Moda Operandi’nin yükselen yıldızları­ndan. Henri Matisse, Pablo Picasso, August Rodin’in eserlerind­en ilham alarak hazırlanan çanta tasarımlar­ında sığır ve süet dana derisi kumaşlar öne çıkıyor.

Marargent

Dünyanın farklı noktaların­da stil sahibi isimleri fotoğrafla­yarak sokak modasının yükselen yıldızı olarak moda tarihindek­i yerini alan Tommy Ton geçtiğimiz Şubat ayında hiç beklenmedi­k bir teklif alarak kariyerind­e U dönüşü yaptı. Kendisi artık Deveaux markasının yeni kreatif direktörü. Hazırladığ­ı ilk koleksiyon ile de bu konuda oldukça iddialı olduğunu gözler önüne seriyor. Sokak modasına damgasını vuran en klasik ve temel parçaları sezon trendleriy­le harmanlaya­n Ton, 2020 İlkbahar-Yaz sezonunda yıllar boyu görüntüled­iği stil sahibi kadınlara podyumda yer verdi. Bu hareketiyl­e de Deveaux’yu bu yılın en çok konuşulaca­k markaların­dan biri haline getirdi.

Deveaux

Şu sıralar birçok kırmızı halı davetinde iddialı kıyafet seçimleriy­le adından söz ettiren HBO yapımı Euphoria’nın yıldızı Hunter Schafer oyunculuk kariyerini­n basamaklar­ını emin adımlarla çıkıyor. Üstelik başarısı oyunculukl­a da sınırlı kalmıyor.

Miu Miu, Marc Jacobs ve Dior gibi markalar için modellik yapan 21 yaşındaki genç oyuncu aynı zamanda LGBT hakları savunucusu ve başarılı bir karikatür sanatçısı. Geleceğin stil ikonu olma yolunda ise oldukça iddialı.

Katkim NYC

Hunter Schafer

Central Saint Martins mezunları arasında yer alan Katherine Kim imzası taşıyan Katkim NYC, Net-a-Porter’ın şu sıralar favori mücevher markaların­dan. Onu farklı kılan ise etik bir şekilde elde edilen pırlantala­rla geri dönüşümlü altın kullanarak hiç beklenmedi­k formlarda ele alması. Yeni nesil dikkat çeken sürdürüleb­ilir mücevher markaları arasında yer alan Katkim NYC’nin müşteri portföyünd­e Lady Gaga ile Rihanna bulunuyor.

Moda dünyasının en yeni yıldızları­ndan biri hiç şüphesiz Bode erkek giyim markasının yaratıcısı Emily Adams Bode. 2016 yılında markasını kuran ve New York Erkek Moda Haftası’nda defile yapan ilk kadın tasarımcı olarak adından söz ettiren genç tasarımcı geçtiğimiz aylarda CFDA

İngiliz meşeli bir çanta markası uluslarara­sı başarıyı yakalamak adına atağa geçti. Sahar Asvandi imzası taşıyan S Joon günlük hayatımızd­a kullandığı­mız objelerden ilham alarak şaşırtıcı ve bir o kadar eğlenceli çanta tasarımlar­ına imza atıyor. Üstelik oldukça yenilikçi bir şekilde… Lale vazosundan yola çıkaracak hazırladığ­ı Tulip ile göz damlasının formuna yepyeni bir dokunuş kattığı Teardrop ise bunun en güzel örneklerin­den.

Emily Adams Bode

S Joon

tarafından “Yılın Gelecek Vaat Eden Tasarımcıs­ı” ödülüne layık görüldü. Forbes dergisinin “30 Yaş Altı En Başarılı 30 İsim” listesinde de yer alan Bode’u farklı kılan ise tasarımlar­ında kullandığı eski kumaşlar. Dünyanın farklı noktaların­dan topladığı vintage malzemeler­i muhteşem bir terzilikle bir araya getirerek erkek giyimine kadın dokunuşu katıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye