L'Officiel (Turkey)

YILDIZLI ŞEFİN SON DOKUNUŞU

-

Geneksel ve modernizm birlikteli­ğinin gücüne inanan yıldızlı şef Alfredo Russo’nun şık dokunuşlar­ı, Maxx Royal’in gastronomi sunumlarıy­la buluşuyor.

Denizi, doğası ve huzurlu atmosferiy­le Akdeniz’de hizmet veren Maxx Royal Resorts, özel konaklama alternatif­leri ve dünya mutfakları­nın seçkin lezzetleri­ni sunan restoranla­rı ile misafirler­ine harika tatil deneyimler­i yaşatmaya devam ediyor. Otelcilik sektöründe­ki kusursuz hizmet anlayışıyl­a her zaman rafine lüks peşinde olan tatilsever­lerin odak noktasında bulunan Maxx Royal Resorts, geleneksel ve modernizim birlikteli­ğinin gücüne inanan Michelin yıldızlı, başarılı şef Alfredo

Russo ile bir araya geliyor. Maxx Royal’in gastronomi sunumları, Alfredo Russo’nun eşsiz dokunuşlar­ıyla her zamankinde­n çok daha fazla ilgi uyandırmay­a hazırlanıy­or.

Modern İtalyan yemeklerin­i kendi yorumuyla Antalya kıyılarına taşıyan şef Alfredo Russo, yarattığı menülerde o bölgenin ihtiyaçlar­ına saygı göstermeyi ve o bölgenin ürünlerine sadık kalmayı felsefe ediniyor.

Eşi ile birlikte İtalya’nın Torino şehrine taşınan ve orada ‘Dolce Stil

Novo’ isimli bir restoran açan ünü şef, klasik

İtalyan mutfağında­n çok etkilendiğ­inin de özellikle altını çiziyor. Russo’nun Maxx Royal için yarattığı menüsünde yeni trendlere uyarladığı yerel malzemeler­den oluşan modern yiyecekler yer alıyor. Şef Alfredo Russo’nun yarattığı menülerde sunumlar da dikkat çekici. Taze ve ilgi çekici görünümler­e sahip lezzetler sürpriz bir son dokunuş ile misafirler­in kalbini çalıyor.

Sadeliğin zarafet, zarafetin sadelik taşıdığını düşünen Russo, Maxx Royal Belek Golf Resort ve Maxx Royal Kemer Resort’da sunacağı menülerde muhakkak el yapımı makarna, üzerinde et veya balıkla tamamlanmı­ş sebzelere yer vermeyi planlıyor. Alfredo Russo’nun imza konsepti, Maxx Royal’in misafirler­ine sunmak istedikler­ini tam olarak karşılıyor: Mükemmel yemek kalitesi, kusursuz hizmet, mahremiyet ve konfor sunan şık bir atmosfer! Maxx Royal Belek’te 1 Şubat itibarıyla hizmet vermeye başlayan Gastro by Alfredo Russo Restaurant, golf binasının 2. katında, 12 ay boyunca misafirler­ini ağırlamaya devam edecek.

 ??  ?? Michelin yıldızlı şeflerden Alfredo Russo, bu ay itibarıyla Maxx Royal Belek’de Gastro by
Alfredo Russo Restaurant’da misafirler­ini ağırlamaya başladı.
Michelin yıldızlı şeflerden Alfredo Russo, bu ay itibarıyla Maxx Royal Belek’de Gastro by Alfredo Russo Restaurant’da misafirler­ini ağırlamaya başladı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye