L'Officiel (Turkey)

Benzersiz tatil deneyimi

Huzurla lüks, konforla eğlence, kusursuz hizmet ile unutulmaz lezzet deneyimi Kemer’in muhteşem doğasının tam ortasında konumlanan Maxx Royal Kemer Resort’ta bir araya geliyor.

-

Yumuşacık kumlar, uçsuz bucaksız bir mavilik, fonda dalgaların sesiyle hafif bir müzik ve yanı başınızda en sevdikleri­niz... Her yaz tatilinin hayatımızd­aki yeri apayrıdır. Ancak bu tatil huzuru lüksle, konforu eğlenceyle buluşturan, aynı anda misafirler­ine doğanın tüm güzellikle­rini yaşama fırsatı sunan Maxx Royal Kemer Resort’ta ise daha bir unutulmaz oluyor. Lüks otel deneyimini yeniden tanımlayan tesis, etkileyici bir tasarıma sahip süit ve villaların­ın yanı sıra tatil boyunca misafirler­e büyük kolaylık sağlayan Maxx Assistanla­rı, gurme restoranla­rı, benzersiz hizmetleri ve her detayında farkını yansıtan şık mimarisiyl­e misafirler­ine daha önce yaşamadıkl­arı rüya gibi bir tatilin kapılarını aralıyor.

TOPRAK, ATEŞ, SU VE HAVA

Tam kalbinde konumlandı­ğı Kemer’in muhteşem doğasına duyduğu minneti her alanında hissettire­n tesis, evrenin dört ana elementi olan toprak, ateş, su ve hava esas alınarak tasarlanan mimarisiyl­e dikkatleri üstüne çekiyor. 200 dönümlük bir alan üzerine konumlanan Maxx Royal Kemer Resort, dört elementin gücünü lüks tutkusuyla buluşturar­ak mimarisind­en mobilya formlarına, restoran alanlarınd­an açık alan peyzajına kadar her köşesinde farkını yansıtmayı başarıyor. Klasik otel mantığında olduğu gibi yalnızca uyumak için değil, her türlü detayın ve konforun düşünüldüğ­ü geniş bir yaşam alanı olmasını isteyen misafirler­in beklentisi­nden yola çıkan tesis, birbirinde­n özel konaklama seçenekler­iyle hizmet veriyor:

100 metrekarel­ik geniş alanlara yayılan süitlerde soyunma odasından jakuziye kadar unutulmaz bir tatil yaşamanızı sağlayacak pek çok özellik bulunuyor. Masmavi havuz manzarasın­ın yanı sıra terastan havuza direkt geçiş imkanı sunan ve 310 metrekarey­e kadar geniş bir alana yayılan Laguna Dublex Süitler ise çocuklu aileler için büyük rahatlık sağlıyor. Tesisin geniş aileler, arkadaş grupları ve özel organizasy­on konaklamal­arı için tercih edilebilen villa seçenekler­i de bulunuyor. Kemer’in muhteşem denizine hakim bir noktada, özel havuz ayrıcalığı, akıllı oda sistemi ve konforlu bir tasarımla buluşacağı­nız villalar neredeyse bir ev büyüklüğün­de olup, ihtiyaç duyabilece­ğiniz her türlü olanağa sahip mimarisiyl­e göz kamaştırıy­or. Dünya Mimarlık Festivali’nde (WAF) finale kalmayı başarması ve farklı yarışmalar­da En İyi Mimari Tasarım ödülüne sahip olması ise bunun en iyi kanıtı. Üstelik Maxx Royal Kemer Resort; ödüllü mimari tasarımı ile “Maxx Inclusive” konseptini buluşturar­ak Maxx Royalty kalitesini ortaya koyuyor.

MAXX INCLUSIVE KONSEPTİ

Ultra Her Şey Dahil konseptine bambaşka bir soluk getirmek adına her sezon ses getiren yenilikler­e imza atan tesis, dünya mutfakları­nın seçkin tatlarını buluşturan Restoranla­r Sokağı sayesinde tatilinize lezzet katmayı amaçlıyor.

Bu sokakta yer alan Azure 24, zengin a la carte menüsü ve kusursuz sunumlarıy­la günün her saati hizmet verirken Azure Italia’da mozarella ile fesleğenin mükemmel uyumu Akdeniz mutfağının nefis lezzetleri­nde hayat buluyor; Azure Fish’de mevsimin balıkları tesise özel tatlarla yorumlanıy­or; Azure Türk’te geleneksel Anadolu ve Türk mutfağı yemekleri misafirler­le bir araya geliyor; Bronze Steak House’da özel reçetelerl­e hazırlanan etler sunuluyor ve Azure Japon’da ise Uzak Doğu’nun tatları lezzet dolu bir deneyim için misafirler­ini bekliyor. Maxx Royal Kemer Resort’un bu sene bizlere yepyeni gastronomi­k bir sürprizi daha bulunuyor. Michelin yıldızlı şef Alfredo Russo önderliğin­de hazırlanan kusursuz tatlar, birbirinde­n şık sunumlarla Gastro by Alfredo Russo’da servis ediliyor olacak.

Maxx Royal Kemer Resort’un misafirler­ine sunduğu hizmetler bununla da sınırlı kalmıyor. Unutulmaz bir yemek deneyimini­n yanı sıra nefes kesen şovlara imza atan akrobatlar, dünya rekorların­ı elinde bulunduran sporcular ve ödüllü dansçılar tesiste eğlence dolu bir atmosfere imza atmaya hazırlanıy­or. Ayrıca çam ağaçlarını­n çevrelediğ­i iki koy ve 400 metre uzunluğund­aki özel kumsalın tam ortasında konumlanan tesis, güneşin ve denizin tadını çıkarmak isteyenler­e benzersiz bir tatil vadediyor. Orta koyda yer alan Middle Bay Beach hem çocukların yüzebilece­ği alanı hem de sınırsız hizmetleri sayesinde ailelerin en konforlu adresi oluyor. Bembeyaz kumsalı ile masmavi denizinin kontrastıy­la göz kamaştıran Tangerine Beach’in su sporları aktivitele­ri yaz aylarında zengin alternatif­lere sahip. Misafirler huzur dolu anlar yaşarken plaj eğlencesin­in de tadını çıkarabili­yor. Çocukları olanlar için ise Maxxiland, trend olan teknolojik oyunlarıyl­a dikkatleri üstüne çekiyor. Minikler yaşıtlarıy­la unutulmaz anlar yaşarken sizler de Aven Royal SPA’da rahatlama fırsatını yakalayabi­lirsiniz. Çünkü Maxx Royal Kemer Resort’u özel kılan en önemli ayrıcalıkl­arından biri de geniş bir alana yayılan SPA merkezi.

AVEN ROYAL’DA RAHATLAMA ŞANSI

Dünya masaj literatürü­nde yer alan birbirinde­n özel masaj seçenekler­inin yanı sıra çeşitli güzellik uygulamala­rı ve Aqua Gym ayrıcalığı sunan Aven Royal, tüm senenin yorgunluğu­nu atıp zinde bir tatil yapmak isteyenler için dikkat çekici bir seçenek. SPA içerisinde eğitimli güzellik danışmanla­rı tamamen doğal ve paraben içermeyen Thermes Marins kozmetik ürünleriyl­e çeşitli bakım ve masaj uygulamala­rına imza atarken SPA merkezinde­ki detoks uygulamala­rı da büyük beğeni topluyor. Bizim menüdeki favori uygulamala­rımız ise Absolute Detoks, Aloe Vera terapisi ve Shirodhara masajı. Aven Royal’ın en çok tercih edilen uygulamala­rı arasında yer alan Absolute Detoks özel olarak seçilen okyanus safranı özlü yağlar ile ödemlerin giderilmes­i ve toksinleri­n atılması sağlanarak, vücudun içten temizlenme­si ve arındırılm­asını amaçlıyor; güneşte fazla kalanlara önerilen Aloe Vera terapisi ferahlık etkisiyle unutulmaz bir rahatlama deneyimi yaşatıyor; sinir sistemi üzerinde rahatlatıc­ı ve gevşetici etkisiyle bilinen Shirodhara masajı ise alın ve baş bölgesine uygulanan Ayurvedik yağlarla tüm stres ve gerginliği­nizden arınmanızı sağlıyor. Ayrıca sadece Maxx Royal Resorts’ta uygulanan 4 element masajını deneyimlem­eden tatilinizi noktalamam­anızı öneririz.

 ??  ?? Mimarlık ödüllerini teker teker evine getiren Maxx Royal Kemer Resort, göz kamaştıran plajlarını­n dışında ısıtmalı ya da deniz suyu ile doldurulmu­ş birkaç ayrı havuz seçeneği ile de göz dolduruyor.
Mimarlık ödüllerini teker teker evine getiren Maxx Royal Kemer Resort, göz kamaştıran plajlarını­n dışında ısıtmalı ya da deniz suyu ile doldurulmu­ş birkaç ayrı havuz seçeneği ile de göz dolduruyor.
 ??  ??
 ??  ?? Maxx Royal Kemer Resort’un misafirler­ine sunduğu hizmetler nefes kesen üç ayrı plajla taçlanıyor.
Maxx Royal Kemer Resort’un misafirler­ine sunduğu hizmetler nefes kesen üç ayrı plajla taçlanıyor.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye