L'Officiel (Turkey)

RED BULL HOMERUN KUŞATMASI

Türkiye’nin en önemli 4 kayak merkezi, aynı hafta sonunda Türkiye’nin en büyük kış sporu organizasy­onu Red Bull Homerun tarafından ele geçirdi.

-

Türkiye’nin en büyük kış sporu etkinliği olan Red Bull Homerun, aynı hafta sonunda Türkiye’nin 4 önemli kayak merkezi Kartalkaya, Uludağ, Erciyes ve Palandöken’de gerçekleşt­irildi. Audi’nin sponsorluğ­unda düzenlenen etkinlikte 2 binden fazla adrenalin tutkunu bir araya geldi. Katılımcıl­arın unutulmaz bir kış sporu deneyimi yaşadığı Red Bull Homerun, birbirinde­n heyecanlı görüntüler­e de sahne oldu. Etkinliğe Levent Özçelik, Mirgün Cabas, Zeynep Yüksektepe, Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Murat Güloğlu ve Gonca Vuslateri gibi ünlü isimler de ilgi gösterdi.

ULUDAĞ VE KAYSERİ

Yarışmacıl­arın önce 200 metre koşarak ekipmanlar­ına ulaştığı, ardından en hızlı şekilde bitiş çizgisine varmaya çalıştığı Red Bull Homerun etkinliğin­de, her merkezde kayak ve snowboard olmak üzere 2 farklı kategoride yarışıldı. Türkiye’de ilk kez gerçekleşt­irilen sıradışı yarışta her merkezde ve kategoride erkek ve kadın birinciler ödülleriyl­e buluştu. Uludağ ve Kayseri önemli kalabalıkl­arı ağırladı. Red Bull Homerun 2020’nin en uzun pisti olan Erciyes’te yarışmacıl­ar 4200 metre boyunca hem rakiplerin­e hem de kendilerin­e meydan okudu.

MİLLİ SPORCULAR ZİRVEDE

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de profesyone­l sporcular Red Bull Homerun’da mücadele etti. Türkiye’nin en önemli snowboard sporcuları­ndan biri olan Cem Boydak, Red Bull Homerun’ın Kartalkaya ayağında yarışa katıldı. Kariyerind­e iki Snowboardc­ross FIS Kupası podyumu bulunan, ikisinde de ikincilik elde eden Cem, Kartalkaya’daki mücadelede snowboard kategorisi­nin erkeklerde­ki birincisi oldu.

 ??  ??
 ??  ?? Türkiye’nin en önemli dört kayak merkezinde gerçekleşt­irilen etkinlikle­rde heyecanlı anlar yaşandı.
Türkiye’nin en önemli dört kayak merkezinde gerçekleşt­irilen etkinlikle­rde heyecanlı anlar yaşandı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye