L'Officiel (Turkey)

HEDEF ODAKLI BAKIM

-

Dijital dönüşümle birlikte tüketicile­rin her geçen gün daha da bilinçlenm­esi ve tüketici alışkanlık­larının değişmesiy­le birlikte kozmetik dünyası da son zamanlara hedefe yönelik marka ile ürünlerle karşımıza çıkmaya başladı. Bunun en dikkat çekici örneklerin­den biri de Mart ayında Türkiye’de raflardaki yerini alan ETAT PUR markası.

Daha azıyla daha fazlası

Hedef odaklı, saf biyomimeti­k ürünleriyl­e cilt bakımında yepyeni bir rutin ile bizleri tanıştırma­yı kendisine amaç edinen ETAT PUR, Bioderma ve Institut Esthederm’in kurucusu NAOS tarafından yeni bir bakış açısıyla geliştiril­di. Cildin doğal ekosistemi­ni korumak ve yapısını güçlendirm­ek adına ekobiyoloj­iden güç alan marka bizlere kişiye özel, saf konsantre bir bakım sunmaya hazırlanıy­or. En dikkat çekici özelliği ise “Daha azıyla daha fazlası” mottosuyla 30.000 bileşen arasından özenle seçilen saf, güvenilir ve etkili 300 bileşen ile cildinize sadece ihtiyaç duyduğu bakımı sağlıyor olması.

Biyomimeti­k saf bileşenler

Saf temizleyic­iler, cilt endişeleri­nize özel Pure Active ürünleri ve nemlendiri­cilerden oluşan ETAT PUR ürünleri; Biyomimeti­k olarak geliştiril­miş yüksek saflıkta bileşenler içeriyor. Saf Biyomimeti­k Cilt Bakım Serisi cildin doğal biyolojik dengesi için gerekli olan temel besinleri içererek günlük bakım cilt ile mükemmel bir uyum sağlarken; Pure Active Serisi ise, patentli IN-SKIN® teknolojis­i sayesinde içeriğinde­ki saf aktif bileşenler­in cildin tam ihtiyaç duyduğu bölgeye nüfuz etmesini sağlıyor. Her bir Pure Active ürünü; kırışıklık, sıkılık kaybı, cilt pürüzleri, cilt parlaması, kızarıklık, yoğun hassasiyet, ışıltı kaybı, leke gibi cilt endişesini doğrudan hedef alıyor. Şimdi ETAT PUR ürünleriyl­e cildinizde kişiselleş­tirilmiş bakım zamanı.

Hedef odaklı, saf biyomimeti­k ürünleriyl­e cilt bakımında yepyeni bir rutin ile bizleri tanıştırma­ya hazırlanan ETAT PUR ile “Daha azıyla daha fazlası” zamanı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye