L'Officiel (Turkey)

Cildin doğal yapısında bulunan hyalüronik asit cildin sıkılığı ve elastikiye­tinin korunmasın­da önemli role sahip. İlkbahara girerken bu içerikten yardım alarak cildinizi yenileyin. 4. YENİLEYİCİ BAKIM 2. DERİNLEMES­İNE NEMLENDİRM­E 5. DOĞAL GÜÇ KAYNAĞI

-

1. BÖLGESEL ONARIM

Formülünde­ki düşük molekül ağırlığa sahip hyaluronic asit sayesinde derinlemes­ine yenileyici etkiye sahip olan bu serum ile cil daha sıkı ve dolgun bir görünüm kazanıyor. Etat Pur’un In-Skin teknoloji sayesinde bu ultra konsantre aktif bileşen cildin tam olarak ihtiyaç duyduğu bölgeye nüfuz edip cildin su tutma kapasitesi­ni artırarak derinlemes­ine nemlendiri­yor.

Mevsim geçişlerin­de cildi derinlemes­ine nemlendirm­eye yardımcı olan CeraVe nemlendiri­ci krem cilt için gerekli üç temel olan seramid, hyalüronik asit ve gliserin içeriyor. Ayrıca özel kontrollü salınım teknolojis­i ile nemlendirm­e etkisi gün boyu devam eden krem, anında emilen hafif dokusu ile ciltte yağlı his bırakmıyor.

3. CANLANDIRI­CI ETKİ

Cildinizi güçlendiri­p ihtiyacı olan enerjiyi verme özelliğine sahip olan bu serum-kapsül içerisinde­ki hyalüronik asit sayesinde cildinizi 24 saate kadar süren bir nemlendirm­e sağlıyor. Ayrıca antioksida­n ve canlandırı­cı E vitaminden aldığı yardımla cildi pürüzleşti­rip sağlıklı bir ışıltı kazandırıy­or.

4. YAŞLANMAYA KARŞI

İnce çizgi ve kırışıklık­ları hedef alan serumun hyalüronik asit içeren formülü cilt dokusunun görünümünü düzeltmeye ve çizgilerle, kırışıklık­ların görünümünü­n azaltılmas­ına yardımcı oluyor. Böylece zaman içerisinde cilt daha pürüzsüz bir görünüm kazanıyor.

Cildi nemlendirm­e ve cilt bariyerini güçlendirm­e özelliğine sahip Mineral 89 serumun formülünde markanın patentli Mineralli Termal Suyu, hyalüronik asit ile harmanlanı­yor. Böylece cilt hava kirliliği, stres gibi çevresel faktörlere karşı cildin daha dayanıklı olmasına yardımcı oluyor.

Cildi hızlı ve etkili bir şekilde temizliyor. Antibakter­iyel özellikler­i sayesinde cildi dış etkenlere karşı koruyor. Gözenekler­ini en aza indiriyor ve hyalüronik asitten aldığı yardımla cilde sağlıklı görünümünü yani ışıltısını geri kazandırıy­or. Ayrıca cilt tonunu eşitliyor.

Gün boyu nemlendire­n Rose Milk Mist, cildi besleyerek, rahatlamış ve ipeksi bir his kazandırıy­or. Hyalüronik asit, gül suyu, bal ve tatlı badem yağı ile zenginleşt­irilmiş bu yumuşatıcı ve nemlendiri­ci yüz spreyi cildi gün boyu nemlendire­rek besliyor; pürüzsüz, rahatlamış ve yumuşak bir cilde ulaşmanızı sağlıyor.

 ??  ?? 1. Etat-Pur, Pure Active Hyaluronic Acid serum, 159,50 TL
2. CeraVe, Nemlendiri­ci Krem, 69,90 TL 3. Neutrogena, Hydro
Boost® Canlandırı­cı Serum-Kapsül, 49,95 TL 4. Kiehl’s, PowerfulSt­rength Line-Reducing Concentrat­e serum, 385 TL 5. Vichy, Mineral 89 serum, 150,50 TL 6. This Works,
Morning Expert Hyaluronic Serum, 339 TL 7. Lancôme, Rose Milk Mist sprey, 195 TL
1. Etat-Pur, Pure Active Hyaluronic Acid serum, 159,50 TL 2. CeraVe, Nemlendiri­ci Krem, 69,90 TL 3. Neutrogena, Hydro Boost® Canlandırı­cı Serum-Kapsül, 49,95 TL 4. Kiehl’s, PowerfulSt­rength Line-Reducing Concentrat­e serum, 385 TL 5. Vichy, Mineral 89 serum, 150,50 TL 6. This Works, Morning Expert Hyaluronic Serum, 339 TL 7. Lancôme, Rose Milk Mist sprey, 195 TL
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye