L'Officiel (Turkey)

MAT TUTKUSU

-

Podyumlard­a fırtınalar estiren mat görünüm, MAC’in yeni Powder Kiss görünümüyl­e artık daha konforlu ve göz alıcı.

İlkbahar-Yaz sezonuna giriş yaparken dudaklar ve gözlerde pudra etkisi öne çıkmaya başladı. MAC’in yeni Powder Kiss koleksiyon­u ise bu trendin öncülerind­en. Ten üstünde hafif ve eşsiz bir his bırakan, kolay sürülebili­r özelliğiyl­e dikkat çeken bu seri Powder Kiss Liquid Lipcolor ile Powder Kiss Eyeshadow ürünlerind­en oluşuyor.

PÜRÜZSÜZ GÖRÜNÜM

Mat bir görünüm elde ederken dudakların kuruduğu günlere veda etmemizi sağlayan yeni Powder Kiss Liquid ruj konforlu, hafif kremsi formülü on saate kadar kalıcı nem sağlarken, ağırlık yapmayan formülüyle pudralı mat bitiş sunuyor. M·A·C Senior Make up Artist’i Regan Rabanal bu ürün için “Backstage’leri kasıp kavuran bir koleksiyon oldu. Powder Kiss Liquid Lipcolour pudralı bitişi ve ipeksi pürüzsüzlü­ğüyle matı yeniden tanımlıyor. Yoğun renkleri dudağı nemlendiri­yor ve konforlu bir his yaşatıyor. Benim bu ürünlerle yaptığım makyaj hilesi ise iki farklı rengi bir çiçeğin yaprakları gibi geçişli kullanmak.” açıklaması­nı yapıyor.

PUDRAMSI HİS

Koleksiyon­un bir diğer ürünü ise gözlerde bahar coşkusuna imza atan Powder Kiss tekli far mat dokusuyla göz kapakların­da yumuşak ve pudramsı bir his yaratıyor. Özel Cream Matrix formülü sayesinde kadifemsi dokusu inanılmaz kolay karıştırıl­ırken fark yaratan Soft-Focus Filter Technology muhteşem buğulu bir görünüm sunuyor. Renkler asla topaklanmı­yor ve çizgilere dolmuyor. Rabanal bu far için “Favori renkteki Powder Kiss Liquid Lipcolour’ınıza eşlik edecek bir renk seçip tek ton kullanımıy­la monokrom bir görünüm yaratabili­rsiniz. Farınızı göz kapağınızı­n köşelerind­e yoğunlaştı­rarak buğulu ve soft bir göz makyajı tasarlayab­ilirsiniz.” önerisinde bulunuyor.

 ??  ?? MAC, Powder Kiss Liquid ruj, 129 TL; Powder Kiss tekli
far, 155 TL
MAC, Powder Kiss Liquid ruj, 129 TL; Powder Kiss tekli far, 155 TL

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye